W wehwet Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1 15 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Steam'den Cities Skylines aldım, oyunu indirdim ama Paradox Launcher yüklenmiyor ve oyun açılmıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba. Steam'den Cities Skylines aldım, oyunu indirdim ama Paradox Launcher yüklenmiyor ve oyun açılmıyor. Nasıl çözebilirim?
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 15 Mayıs 2020 #2 Oyun orjinal mi? Korsan ise uğraştırmayın bizi. Process Monitor ile hata raporu paylaşın yetkili kişiler inceler.
Oyun orjinal mi? Korsan ise uğraştırmayın bizi. Process Monitor ile hata raporu paylaşın yetkili kişiler inceler.
A akbay64 Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 Arkadaşlar merhaba. Steam'den Cities Skylines aldım, oyunu indirdim ama Paradox Launcher yüklenmiyor ve oyun açılmıyor. Nasıl çözebilirim? Sorunu çözebildin mi ?
Arkadaşlar merhaba. Steam'den Cities Skylines aldım, oyunu indirdim ama Paradox Launcher yüklenmiyor ve oyun açılmıyor. Nasıl çözebilirim? Sorunu çözebildin mi ?