Rehber Steam çizim vitrini (Artwork) oluşturmak

Merhaba @Shahdee , daha önce bir YT videosundan bakarak yapmaya çalışıp becerememiştim şimdi rehberinizi görüp yapayım dedim fakat yüklemeye gelince aşağıdaki gibi hata alıyorum nasıl çözerim?

Kullandığım Wallpaper buydu: Backgrounds.Gallery | Background - Optika - Optika - Nebula X

DÜZENLEME: Boyutu uygun başka bir tanesiyle denedim oldu fakat bu kez resimde gördüğünüz gibi +2 diye boşluk çıkıyor onu nasıl engellerim?

Son düzenleme:
Google üzerine dosya uzantısı ne ise belirtip dosya boyutu küçültme yazın. 5MB altına indirmediğiniz sürece yüklenmez.

Google üzerine dosya uzantısı ne ise belirtip dosya boyutu küçültme yazın. 5MB altına indirmediğiniz sürece yüklenmez.
Arkadaş değer olarak 1200 girin demiş bu boyutu küçültmeye yetmez mi? Daha düşürürsek kalite bozulur diye düşünüyorum.

Diğer artworkleri sil.
Anladım.

Şimdi aşağıdaki arka planı böldüm fakat boyut hala yüksek olduğu için hata veriyor, Ezgif sitesi 5 mb altına düşüremiyor sanırım? İnternetten boyut düşürme arattım yüzlerce sayfa çıktı.

Video ise normal 5 MB'ı geçmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…