Steam Client Bootstrapper CPU kullanım sorunu

Yer
Kocaeli/Gebze
Sistemimde her hangi bir virüs yok bir kaç program ile tarama yaptım. Buna windows defender bile dahil. Her hangi bir virüs bulamadı. Steam'i açar açmaz oyuna girmesem bile PC boş pozisyondayken bile CPU kullanımım %30 civarlarında her ne yaptıysam sorun düzelmedi... Steam arayüzünü kaldır dediler kaldırdım. Arkadaş listeni çevrim dışı yap dediler yaptım değişen bir şey yok.. Tekrar silip yüklersem oyunları siler diye korkuyorum açıkcası. Yardımcı olabilir misiniz ?

Dosya Ekleri

• techno.jpg
    techno.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 569
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemimde her hangi bir virüs yok bir kaç program ile tarama yaptım. Buna windows defender bile dahil. Her hangi bir virüs bulamadı. Steam'i açar açmaz oyuna girmesem bile PC boş pozisyondayken bile CPU kullanımım %30 civarlarında her ne yaptıysam sorun düzelmedi... Steam arayüzünü kaldır dediler kaldırdım. Arkadaş listeni çevrim dışı yap dediler yaptım değişen bir şey yok.. Tekrar silip yüklersem oyunları siler diye korkuyorum açıkcası. Yardımcı olabilir misiniz ?
Aynı sorunu şuan ben yaşıyorum :/ sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl çözüldü

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı