Steam Client Bootstrapper Yüksek CPU Kullanımı Sorunu

Agnes

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalari

Steam çok fazla CPU kullanıyor. Ayrıca görev yöneticisi olsun, System olsun sanki Steam ile kim en çok CPU kullanır yarışı içerisindeler.

Bunu nasıl çözebilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

ht.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncellikle Google Chrome veya başka bir tarayıcıda önemli bir belgen açıksa kapat.Önemli uygulamanda varsada onlarıda kapat.Sonra arama yerine %temp% yaz ve bütün dosyaları sil. Bu sorununu büyük ihtimal çözecektir.
İlk öncellikle Google Chrome veya başka bir tarayıcıda önemli bir belgen açıksa kapat.Önemli uygulamanda varsada onlarıda kapat.Sonra arama yerine %temp% yaz ve bütün dosyaları sil. Bu sorununu büyük ihtimal çözecektir.
Bu dediklerim de olmazsa steam'ı kapatım yönetici olarak çalıştır.

Beta sürümü mü? 🤔
Yasak yemiştim de dönemedim kusura bakmayın. Hayır Beta sürümü değil. zaten @MDS 'nin dediğini yapınca düzeldi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Bu dediklerim de olmazsa steam'ı kapatım yönetici olarak çalıştır.
Yasak yemiştim de dönemedim kusura bakmayın. Dediklerinizden sonra şimdilik çözülmüş gibi gözüküyor. İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhabalari

Steam çok fazla CPU kullanıyor. Ayrıca görev yöneticisi olsun, System olsun sanki Steam ile kim en çok CPU kullanır yarışı içerisindeler.

Bunu nasıl çözebilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 469565
Oyun indirirken çok yüksek kullanıyor. Normalde kullanmaması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı