Çözüldü Steam Cloud İndirmesi Nasıl Durdurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Ben önceden Witcher 3'e oynanışı değiştiren bayağı bir mod kurmuştum, o modları Witcher 3 Mod Manager ile silsem de hala bazı modların kalıntıları kalmış. Hatta oyunumda küçük hatalar var, sanıyorum ki modlardan kaynaklanıyor.

Belgeler klasöründe user isimli not defterinin içerisinde bazı modların komutları bulunsa da ben o dosyayı sildiğimde veya oyuna girmeye çalıştığımda Steam Cloud o dosyayı ve içerisindeki tüm komutları geri getiriyor, oyunun ayarlarına girip Steam Cloud'u devre dışı bıraksam da aynı şey.

Benim burada istediğim şey o dosyayı sildiğim zaman Steam Cloud'un orijinal oyunun dosyalarını yüklemesi, oyunun dosya doğrulamasını yaptığım zaman tüm dosyalar doğrulandı diyor. Yani eksik veya hasarlı dosya bulamıyor Steam, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
1615494366332.png

Buradan deneyebilir misin bir de?

Eki Görüntüle 917996

Buradan deneyebilir misin bir de?
Şu an bilgisayarda değilim, bir saat sonra denerim. Yalnız dosyaları sildikten sonra mı yoksa önce mi kapatayım Steam Cloud'u? Ek olarak dosyaları sildikten sonra bu sekmeye gelip tekrardan mı aktif etmem gerekecek Steam Cloud'u? Dosya doğrulaması yapmam gerekiyor mu? Adım adım anlatırsan sevinirim.

Şu an bilgisayarda değilim, bir saat sonra denerim. Yalnız dosyaları sildikten sonra mı yoksa önce mi kapatayım Steam Cloud'u? Ek olarak dosyaları sildikten sonra bu sekmeye gelip tekrardan mı aktif etmem gerekecek Steam Cloud'u? Dosya doğrulaması yapmam gerekiyor mu? Adım adım anlatırsan sevinirim.
Sil bence. Şahsen modlamada böyle bir sorun yaşamadığım için bir deneyimim yok, pek bir şey söyleyemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı