Steam'de cloud yerindeki senkronize ediliyor yazısı saatlerce duruyor ve hiçbir şekilde senkronize edilmiyor. PC yeniden başlattım Steam açtım kapattım ama bir türlü düzelmedi. Oyunlara giremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Steam'de Cloud yerindeki senkronize ediliyor yazısı saatlerce duruyor ve hiçbir şekilde senkronize edilmiyor. PC yeniden başlattım Steam açtım kapattım ama bir türlü düzelmedi. Oyunlara giremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Yok hocam konuyu açtığım gün düzeldi ama sabahtan beri yine aynı. Özellikle Baldur's Gate 3 oyununda oluyor. Senkronize ediliyor diye uzun bir süre bekletiyor en sonunda ise senkronize edilemedi diyor. Tekrar basıyorum senkronize etmesi için ama hiçbir şekilde olmuyor.
Yok hocam konuyu açtığım gün düzeldi ama sabahtan beri yine aynı. Özellikle Baldur's Gate 3 oyununda oluyor. Senkronize ediliyor diye uzun bir süre bekletiyor en sonunda ise senkronize edilemedi diyor. Tekrar basıyorum senkronize etmesi için ama hiçbir şekilde olmuyor.
Bugün ben de benzer bir durum yaşadım. Oyundayken Steam ağ sunucularında bir sorun vardı. Oyundan çıktığımda “Senkronize edilemedi” hatasını verdi. Steam ağı düzgün çalışmaya başladığında tekrar oyuna girip çıktım. Oyundan çıkmadan önce bir kez daha kaydettim, fakat yine de “Senkronize edilemedi” hatası vermeye devam etti. Bu sorunu nasıl çözebilirim?