Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #11 Ben sorunsuzca giriş yapabiliyorum mobilden.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #12 enes_yldrm_1 dedi: Ya ben yarım saat önce falan Far Cry 5 aldım telefondan. Şuan bilgisayardan baktığımda oyun yok gibi gözüküyor da acaba internetim kötü diye mi bakamıyorum. (Kyk + kota bitik) Steam https://steamcommunity.com/id/enes_yldrm_1/ Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin, oyun hesabınıza tanımlanmış.
enes_yldrm_1 dedi: Ya ben yarım saat önce falan Far Cry 5 aldım telefondan. Şuan bilgisayardan baktığımda oyun yok gibi gözüküyor da acaba internetim kötü diye mi bakamıyorum. (Kyk + kota bitik) Steam https://steamcommunity.com/id/enes_yldrm_1/ Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin, oyun hesabınıza tanımlanmış.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 16 Kasım 2023 #13 505552 dedi: Uygulamadaki mağaza da WebView yani internet sitesinden çalışıyor olması lazım. Cashback vermesi gerekiyor, emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyurun. Kanıt niteliğinde görsel. Artoria Pendragon dedi: Dün aynı sorunu yaşadım düzelmemiş demek ki, bilgisayardan aldım bende. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce satın alımlarımda böyle bir sorun yaşamamıştım. Yeni bir sorun olmalı. Mr.Anyone dedi: Ben sorunsuzca giriş yapabiliyorum mobilden. Genişletmek için tıkla... Giriş konusunda sorun yok. Satın alım yapmayı denerseniz anlarsınız durumu.
505552 dedi: Uygulamadaki mağaza da WebView yani internet sitesinden çalışıyor olması lazım. Cashback vermesi gerekiyor, emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyurun. Kanıt niteliğinde görsel. Artoria Pendragon dedi: Dün aynı sorunu yaşadım düzelmemiş demek ki, bilgisayardan aldım bende. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce satın alımlarımda böyle bir sorun yaşamamıştım. Yeni bir sorun olmalı. Mr.Anyone dedi: Ben sorunsuzca giriş yapabiliyorum mobilden. Genişletmek için tıkla... Giriş konusunda sorun yok. Satın alım yapmayı denerseniz anlarsınız durumu.