Steam çöktü mü?

Furkii_Cankii

Decapat
Steam'a tarayıcı üzerinden girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor;
Gateway Timeout
The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.
Reference #1.5fdf3a17.1541553825.335ab6db
Bu bugün 2. oluşu. Bir de saat 02.50 civarı oldu sonra düzeldi.
Acaba benim PC'de mi sıkıntı var yoksa Steam'de genel bir sıkıntı mı var?
Masaüstü uygulamasına giriyor fakat mağaza falan yüklenmiyor. Sadece kütüphane yükleniyor onda da PUBG'ye giriyorum "Serverler Şu an Meşgul Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene" diyor ve bunu 30 kere falan denemişimdir.
Not: Kendi internetimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü her yere girebiliyorum.

Steam Site.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'a tarayıcı üzerinden girmeye çalıştığımda bu hatayı veriyor;

Bu bugün 2. oluşu. Bir de saat 02.50 civarı oldu sonra düzeldi.
Acaba benim PC'de mi sıkıntı var yoksa Steam'de genel bir sıkıntı mı var?
Masaüstü uygulamasına giriyor fakat mağaza falan yüklenmiyor. Sadece kütüphane yükleniyor onda da PUBG'ye giriyorum "Serverler Şu an Meşgul Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene" diyor ve bunu 30 kere falan denemişimdir.
Not: Kendi internetimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü her yere girebiliyorum.

Eki Görüntüle 342189

Dün gece bir kesinti yaşamıştı. Bir kızla konuşuyordum Steam üzernden cinnet geçirecektim. Konunun en heyecanlı yerinde hata vermeye başladı 😂

Dün gece bir kesinti yaşamıştı. Bir kızla konuşuyordum Steam üzernden cinnet geçirecektim. Konunun en heyecanlı yerinde hata vermeye başladı 😂
Bende sanıyorum ki benim bilgisayarı komple engellediler :)
Evet gece sunucular çöktü sanırım. Oyundayken pat diye gitti benimde.
Server durumları uçmuş gözüküyordu. :D
Aaa bak bu server durumunu gösteren siteyi bilmiyordum öğrendim iyi oldu teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı