Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 30 Ocak 2020 #33 Del E Ted dedi: Geldi Genişletmek için tıkla... Bende gelmedi.
B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #35 geldi arkadaşlar
ЭЛЙССЙ Hectopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 86 Çözümler 1 Yer İstanbul 30 Ocak 2020 #36 Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us takip edebilirsiniz.
Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us takip edebilirsiniz.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 12 30 Ocak 2020 #37 Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Steam durumunu bu siteden takip edebilirsiniz.
Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Steam durumunu bu siteden takip edebilirsiniz.
ReccepBaltasınHavarisi Centipat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 216 30 Ocak 2020 #38 Hay lanet sorun var diye sildim Steam'ı keşke daha önce görseydim burayı gitti 115 GB'lık veri.
I ilker aydın karahan Kilopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #39 floransprojeksiyon dedi: Bende rainbow indiriyordum geçende 35 gb indirdim sıfırlandı bugünde bu oldu 44 gb indirmiştim eğer bu da sıfırlanırsa steam bidaha kullanmam Genişletmek için tıkla... Valla bi benim başıma geldi sandım. Bende dün gece pubg indirdim 20 gb kalanını bugün indircektim ama bi baktım ki 0 dan indirmeye başlamış. Steam düzelince tekrardan indirirmiyim 30 gb yi yoksa bu sorunda düzelirmi ?
floransprojeksiyon dedi: Bende rainbow indiriyordum geçende 35 gb indirdim sıfırlandı bugünde bu oldu 44 gb indirmiştim eğer bu da sıfırlanırsa steam bidaha kullanmam Genişletmek için tıkla... Valla bi benim başıma geldi sandım. Bende dün gece pubg indirdim 20 gb kalanını bugün indircektim ama bi baktım ki 0 dan indirmeye başlamış. Steam düzelince tekrardan indirirmiyim 30 gb yi yoksa bu sorunda düzelirmi ?
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 340 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 30 Ocak 2020 #40 Silinen üye dedi: Iyi ki Cs:Go rekabetçide degilim yoksa 7 gün ban coming... Genişletmek için tıkla... Ben zaten dün gece yedim 7 gün düzelmezse işime gelir.
Silinen üye dedi: Iyi ki Cs:Go rekabetçide degilim yoksa 7 gün ban coming... Genişletmek için tıkla... Ben zaten dün gece yedim 7 gün düzelmezse işime gelir.