Steam çok fazla başarısız giriş denemesi sorunu

revo61

Kilopat
Dün denediğimde bu hatayı aldım ve tekrar bugün denedim yine aynı hatayı verdi. Bilgilerim %100 doğru olmasına rağmen giriş yapamıyorum. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı acaba? Google Chrome ve Opera'da denedim sonuç aynı.

Bilgileriniz doğru olduğuna eminsiniz fakat yinede giriş başarısız olmuş. En basit klavye diliniz EN ise ve siz doğru girdiğinize emin olsanız bile doğru giremeyeceksiniz. Bu basit bir örnekti. Muhtemelen farklı bir durum var, zaman aşım süresi geçtikten sonra parolanı sıfırlayıp tekrar denemelisin.

Steam uygulamasından giriş yapabiliyorum ancak site üzerinden kabul etmiyor.

Steam uygulamasından giriş yapabiliyorum ancak site üzerinden kabul etmiyor.

Klavye dilini kontrol edin, çerezleri silin. Farklı tarayıcı deneyin.

Hocam farklı tarayıcı takas banına neden olur mu ve şifre değiştirmek herhangi süreli bana neden olur mu bilginiz var mı?

Olmayacaktır, opera ve google chrome ile steam hesaplarımı kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Sanırım internetimle alakalı bir durum olmuş. Telefonumun hücresel ağından giriş yaptım herhangi bir sorun olmadı.

Bu sorun bende bügün oldu internetten bakayım dedim ve sizi buldum biraz geç ama düzeltmiş olabilirsin yine de aklında bulunsun modemi kapat aç ya da PC Wi-Fi kapat aç düzelir.

Bu sorun bende bügün oldu internetten bakayım dedim ve sizi buldum biraz geç ama düzeltmiş olabilirsin yine de aklında bulunsun modemi kapat aç ya da PC Wi-Fi kapat aç düzelir.
ben yaptım olmuyor

Bu sorun bende bugün oldu internetten bakayım dedim ve sizi buldum biraz geç ama düzeltmiş olabilirsin yine de aklında bulunsun modemi kapat aç ya da PC Wi-Fi kapat aç düzelir.

Kapatıp açtım ama düzelmedi. Bildiğin başka bir çözüm yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…