Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 Önceden 2-3 saniye de açılan Steam artık 20-30 dakika sonra açılıyor. 1TB HDD'ye kurulu. Çözüm nedir?
Önceden 2-3 saniye de açılan Steam artık 20-30 dakika sonra açılıyor. 1TB HDD'ye kurulu. Çözüm nedir?
Çözüm berkekorkmaz00 2 Ocak 2021 Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. berkekorkmaz00 dedi: Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. Genişletmek için tıkla... steam.exe üzerine gelip sağ tıklayın ardından öncelik kısmını yüksek olarak ayarlayın.
Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. berkekorkmaz00 dedi: Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. Genişletmek için tıkla... steam.exe üzerine gelip sağ tıklayın ardından öncelik kısmını yüksek olarak ayarlayın.
2 219146 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 518 Çözümler 5 2 Ocak 2021 #2 Fernando Muslera dedi: Önceden 2-3 saniye de açılan Steam artık 20-30 dakika sonra açılıyor. 1TB HDD'ye kurulu. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Mining tarzı bir virüs yemiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Fernando Muslera dedi: Önceden 2-3 saniye de açılan Steam artık 20-30 dakika sonra açılıyor. 1TB HDD'ye kurulu. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Mining tarzı bir virüs yemiş olabilirsiniz.
berkekorkmaz00 Kilopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. berkekorkmaz00 dedi: Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. Genişletmek için tıkla... steam.exe üzerine gelip sağ tıklayın ardından öncelik kısmını yüksek olarak ayarlayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. berkekorkmaz00 dedi: Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından öncelik ayarlayın. Genişletmek için tıkla... steam.exe üzerine gelip sağ tıklayın ardından öncelik kısmını yüksek olarak ayarlayın.
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 2 Ocak 2021 #4 Bende de böyle oluyordu kendiliğinden düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #5 219146 dedi: Mining tarzı bir virüs yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Korsan bir şey indirmedim veya yasa dışı sitelere girmedim. Nasıl mining virüsü yiyeyim ki? Artı 0 Eksi
219146 dedi: Mining tarzı bir virüs yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Korsan bir şey indirmedim veya yasa dışı sitelere girmedim. Nasıl mining virüsü yiyeyim ki?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Ocak 2021 #6 Çalıştır'a şu yolu girin: "<Steam klasörü yolu>\bin\SteamService.exe" /repair" Artı 0 Eksi