StreetMan Kilopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 276 Çözümler 3 27 Ağustos 2019 #1 Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2019
Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım.
Çözüm NFurkan 27 Ağustos 2019 StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Oyunu C diskine kurmaya çalış. Olursa sonra D diskine atmayı denersin. StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Oyunu C diskine kurmaya çalış. Olursa sonra D diskine atmayı denersin. StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #2 StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Oyunu C diskine kurmaya çalış. Olursa sonra D diskine atmayı denersin. StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu bana. Son düzenleme: 29 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Oyunu C diskine kurmaya çalış. Olursa sonra D diskine atmayı denersin. StreetMan dedi: Steam'da CS:GO indirmeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Normalde bu hata olmuyordu 7 GB olduğunda bu hatayı vermeye başladı internetten baktım bulamadım. Eki Görüntüle 432160 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysam ne mutlu bana.