K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar oyun önceden açılıyordu şimdi hiç açılmıyor oyna butonuna basıyorum siyah ekran geliyor sonra oyun kendimi kapatıyor.
Arkadaşlar oyun önceden açılıyordu şimdi hiç açılmıyor oyna butonuna basıyorum siyah ekran geliyor sonra oyun kendimi kapatıyor.
Çözüm K K korkusuzz 18 Kasım 2023 epodhii dedi: Oyunu "beta" sürümünde çalıştırıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır epodhii dedi: Oyunu "beta" sürümünde çalıştırıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu beta yapınca çalıştı teşekkür ederim.
epodhii dedi: Oyunu "beta" sürümünde çalıştırıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır epodhii dedi: Oyunu "beta" sürümünde çalıştırıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu beta yapınca çalıştı teşekkür ederim.
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.185 Çözümler 22 18 Kasım 2023 #2 Oyun dosyalarını doğrulayın ya da silip geri yükleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
n1xo Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 149 Çözümler 4 18 Kasım 2023 #3 korkusuzz dedi: Arkadaşlar oyun önceden açılıyordu şimdi hiç açılmıyor oyna butonuna basıyorum siyah ekran geliyor sonra oyun kendimi kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Half Life güncellemesinden sonra olan genel bir sorun hocam. Artı 0 Eksi
korkusuzz dedi: Arkadaşlar oyun önceden açılıyordu şimdi hiç açılmıyor oyna butonuna basıyorum siyah ekran geliyor sonra oyun kendimi kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Half Life güncellemesinden sonra olan genel bir sorun hocam.
KS KS K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 Cs 1.6 tadı başka anlayamazsın n1xo dedi: Half-Life güncellemesinden sonra olan genel bir sorun hocam. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bizim yapabileceğimiz bir şey yok o zaman güncelleme gelmesinimi bekleyeceğiz. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Zeki şey seni. Oyun dosyalarını doğrulayın ya da silip geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 3 kere doğrulama yaptım sildim geri yükledim aynı. Artı 0 Eksi
Cs 1.6 tadı başka anlayamazsın n1xo dedi: Half-Life güncellemesinden sonra olan genel bir sorun hocam. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bizim yapabileceğimiz bir şey yok o zaman güncelleme gelmesinimi bekleyeceğiz. Çınar ÇİFTÇİ dedi: Zeki şey seni. Oyun dosyalarını doğrulayın ya da silip geri yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 3 kere doğrulama yaptım sildim geri yükledim aynı.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 18 Kasım 2023 #5 Başlatma seçenekleri kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #6 epodhii dedi: Başlatma seçenekleri kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öneriniz varmı Artı 0 Eksi
epodhii dedi: Başlatma seçenekleri kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam öneriniz varmı
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 18 Kasım 2023 #7 korkusuzz dedi: Hayır hocam öneriniz varmı Genişletmek için tıkla... Bende de hata veriyor. Bizlik değil sanırım. Artı 0 Eksi
korkusuzz dedi: Hayır hocam öneriniz varmı Genişletmek için tıkla... Bende de hata veriyor. Bizlik değil sanırım.
KS KS K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #8 scnt25 dedi: Bende de hata veriyor. Bizlik değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam valve bir yeri düzeltiyim derken bir tarafı batırdı gene herhalde Artı 0 Eksi
scnt25 dedi: Bende de hata veriyor. Bizlik değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam valve bir yeri düzeltiyim derken bir tarafı batırdı gene herhalde
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 18 Kasım 2023 #9 korkusuzz dedi: Hayır hocam öneriniz varmı Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine "-nofbo -nomsaa +gl_vsync 0" kodlarını yapıştırın ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
korkusuzz dedi: Hayır hocam öneriniz varmı Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine "-nofbo -nomsaa +gl_vsync 0" kodlarını yapıştırın ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar deneyin.
KS KS K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #10 epodhii dedi: Başlatma seçeneklerine "-nofbo -nomsaa +gl_vsync 0" kodlarını yapıştırın ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam Artı 0 Eksi
epodhii dedi: Başlatma seçeneklerine "-nofbo -nomsaa +gl_vsync 0" kodlarını yapıştırın ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı hocam