Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Mesela botlarla Office girdim daha takım seçemeden oyun çöküyor ne yapmalıyım? Online server bula girince de. Rafa_2552 dedi: Mesela botlarla Office girdim daha takım seçemeden oyun çöküyor ne yapmalıyım? Online server bula girince de. Genişletmek için tıkla... SS YouTube'a yükleniyor bekleyin.
Mesela botlarla Office girdim daha takım seçemeden oyun çöküyor ne yapmalıyım? Online server bula girince de. Rafa_2552 dedi: Mesela botlarla Office girdim daha takım seçemeden oyun çöküyor ne yapmalıyım? Online server bula girince de. Genişletmek için tıkla... SS YouTube'a yükleniyor bekleyin.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 Orijinal oyunda botlar yok diye biliyorum, steam dışı ise, youtube'dan bakabilirsiniz.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 9 Haziran 2021 #3 Steam'de bot paketi yok.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #4 Coolkaan123 dedi: Orijinal oyunda botlar yok diye biliyorum, Steam dışı ise, YouTube'dan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben ekledim ve serverlar dosyası vardı ama her ihtimale karşı tekrar ekledim serverlar dosyasını ondan sonra çöktü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video bu.
Coolkaan123 dedi: Orijinal oyunda botlar yok diye biliyorum, Steam dışı ise, YouTube'dan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben ekledim ve serverlar dosyası vardı ama her ihtimale karşı tekrar ekledim serverlar dosyasını ondan sonra çöktü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video bu.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.548 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #5 Rafa_2552 dedi: Ben ekledim ve serverlar dosyası vardı ama her ihtimale karşı tekrar ekledim serverlar dosyasını ondan sonra çöktü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video bu. Genişletmek için tıkla... Steam'den dosyaları doğrulama yapabilirmisiniz.
Rafa_2552 dedi: Ben ekledim ve serverlar dosyası vardı ama her ihtimale karşı tekrar ekledim serverlar dosyasını ondan sonra çöktü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video bu. Genişletmek için tıkla... Steam'den dosyaları doğrulama yapabilirmisiniz.