Jusrin32 Hectopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #1 Steam'de CS:GO'yu güncelliyorum, bütün dosyalar iniyor fakat oyun açılmıyor. Güncelleme bitmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2018
OneStep Kilopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 421 Çözümler 1 3 Ağustos 2018 #2 Kütüphanede Oyuna sol tıklayıp: Özellikler/Yerel Dosyalar/Oyun Dosya Bütünlüğünü Doğrula adımını takip ediniz. Olmuyorsa desteğe başvurabilirsiniz.
Kütüphanede Oyuna sol tıklayıp: Özellikler/Yerel Dosyalar/Oyun Dosya Bütünlüğünü Doğrula adımını takip ediniz. Olmuyorsa desteğe başvurabilirsiniz.
Jusrin32 Hectopat Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #3 OneStep dedi: Kütüphanede Oyuna sol tıklayıp: Özellikler/Yerel Dosyalar/Oyun Dosya Bütünlüğünü Doğrula adımını takip ediniz. Olmuyorsa desteğe başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı Steamı betaya geçirdim herşeyi denedim yine olmadı
OneStep dedi: Kütüphanede Oyuna sol tıklayıp: Özellikler/Yerel Dosyalar/Oyun Dosya Bütünlüğünü Doğrula adımını takip ediniz. Olmuyorsa desteğe başvurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı Steamı betaya geçirdim herşeyi denedim yine olmadı