Steam CS:GO Kutu Açılmalı mı?

NAZIM03

Hectopat
Daha fazla  
Kutu açmayı düşünüyorum. Bunu steamden yapmayı düşünüyorum çünkü başka sitelerde açtım ve hiç bir şey çıkaramadım ama steamden önceden açmıştım ve 3 kırmızı item çıkarmıştım bu kez 50 tane açmayı düşünüyorum. Sizce hangi kasayı açmalıyım? Bıçak genellikle kromalardan düşüyor gibi geldi bana. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

Bana kalırsa kesinlikle açma ha illa açacağım diyorsan sitelerden aç daha çok şansın olur.

Ben oyundan değilde siteden açma taraftarıyım. Farklı farkı kasalar var. Sizin tercihiniz tabi.

Kesinlikle site tavsiye etmiyorum tamamen hepsi tuzak. Bence 25 eldiven 25 de bıçak için dene. Bol şans güzel haberleri bekliyorum

Bana kalırsa sakın açma hepsi para tuzağı topluluk pazarından al mesela çok yatırmadım gerçi ben 16 Türk Lirası yatırdım Usp-s Kan Kaplanı çıktı oda 4 Türk Lirası.

Kesinlikle site tavsiye etmiyorum tamamen hepsi tuzak. Bence 25 eldiven 25 de bıçak için dene. Bol şans güzel haberleri bekliyorum
Bazı siteler öyle olmuyor. Ben Drakemoon'dan item çekmiştim AWP Redline FT+USP-S Caiman MW.

Sitelerden aç cok daha kârli. Steamden acarsan tabiri caizse baş cikar

CSGOLive.com dan ''uxeloe'' kodunu kullanarak ücretsiz kasa açma hakkı veriyor. Bıçağa kadar gidenleri gördüm

Bence açma. Onun yerine istediğin bir skin veya grafiti al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…