Steam CS:GO Kutu Açılmalı mı?

NAZIM03

Hectopat
Daha fazla  
Kutu açmayı düşünüyorum. Bunu steamden yapmayı düşünüyorum çünkü başka sitelerde açtım ve hiç bir şey çıkaramadım ama steamden önceden açmıştım ve 3 kırmızı item çıkarmıştım bu kez 50 tane açmayı düşünüyorum. Sizce hangi kasayı açmalıyım? Bıçak genellikle kromalardan düşüyor gibi geldi bana. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler:D

Kutu açmayı düşünüyorum. Bunu steamden yapmayı düşünüyorum çünkü başka sitelerde açtım ve hiç bir şey çıkaramadım ama steamden önceden açmıştım ve 3 kırmızı item çıkarmıştım bu kez 50 tane açmayı düşünüyorum. Sizce hangi kasayı açmalıyım? Bıçak genellikle kromalardan düşüyor gibi geldi bana. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler:D
Bana kalırsa kesinlikle açma ha illa açacağım diyorsan sitelerden aç daha çok şansın olur.

Kesinlikle site tavsiye etmiyorum tamamen hepsi tuzak. Bence 25 eldiven 25 de bıçak için dene. Bol şans güzel haberleri bekliyorum

Bana kalırsa sakın açma hepsi para tuzağı topluluk pazarından al mesela çok yatırmadım gerçi ben 16 Türk Lirası yatırdım Usp-s Kan Kaplanı çıktı oda 4 Türk Lirası.

Kutu açmayı düşünüyorum. Bunu Steam'den yapmayı düşünüyorum çünkü başka sitelerde açtım ve hiçbir şey çıkaramadım ama Steam'den önceden açmıştım ve 3 kırmızı item çıkarmıştım bu kez 50 tane açmayı düşünüyorum. Sizce hangi kasayı açmalıyım? Bıçak genellikle kromalardan düşüyor gibi geldi bana. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler:D.

Bence açma. Onun yerine istediğin bir skin veya grafiti al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı