Emir_USTA Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 Daha bugün CS:GO oynadım akşam PC'yi açtığımda oyunun silindiğini fark ettim ama sadece CS:GO silinmiş neden olduğunu anlamadım yardımcı olur musunuz?
Daha bugün CS:GO oynadım akşam PC'yi açtığımda oyunun silindiğini fark ettim ama sadece CS:GO silinmiş neden olduğunu anlamadım yardımcı olur musunuz?
Çözüm Emie 14 Temmuz 2021 Steam'da silinmiş görünüyorsa indirmeyi başlatın. Aynı dizin olduğuna dikkat edin. Dosyaları görecek ve doğrulayacaktır.
Steam'da silinmiş görünüyorsa indirmeyi başlatın. Aynı dizin olduğuna dikkat edin. Dosyaları görecek ve doğrulayacaktır.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 14 Temmuz 2021 #11 Emir_USTA dedi: İndirdiğim yere girdim orada inikti bende oradaki bütün dosyaları sildim keşke silmeseydim Kaspersky Free uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki dosyaları neden sildiniz ki? Artı 0 Eksi
Emir_USTA dedi: İndirdiğim yere girdim orada inikti bende oradaki bütün dosyaları sildim keşke silmeseydim Kaspersky Free uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam oradaki dosyaları neden sildiniz ki?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 14 Temmuz 2021 #12 Emir_USTA dedi: Bu kod nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sorununuz şu mesaj ile çözüldü mü? Emie dedi: Steam'da silinmiş görünüyorsa indirmeyi başlatın. Aynı dizin olduğuna dikkat edin. Dosyaları görecek ve doğrulayacaktır. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Emir_USTA dedi: Bu kod nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sorununuz şu mesaj ile çözüldü mü? Emie dedi: Steam'da silinmiş görünüyorsa indirmeyi başlatın. Aynı dizin olduğuna dikkat edin. Dosyaları görecek ve doğrulayacaktır. Genişletmek için tıkla...
KS KS Emir_USTA Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #13 Emie dedi: Hocam oradaki dosyaları neden sildiniz ki? Genişletmek için tıkla... Benim de aklım almadı sonradan keşke silmeseydim dedim gene de teşekkür ederim yardımlarınız içn. Er73748 dedi: Sorununuz şu mesaj ile çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Aynen çözüldü. Artı 0 Eksi
Emie dedi: Hocam oradaki dosyaları neden sildiniz ki? Genişletmek için tıkla... Benim de aklım almadı sonradan keşke silmeseydim dedim gene de teşekkür ederim yardımlarınız içn. Er73748 dedi: Sorununuz şu mesaj ile çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Aynen çözüldü.