Hak veriyorum. Arkadaş smurf hesabı 21 Level yapıp seçkin yapacaktı. Hile gelmesinden kafayı yemiştim. Alt F4 çekecek seviyede oluyorlar. En çok da kaybederken açıyorlar.
Rus, kötü oynuyor, kaybediyor.
Hile açmamak için nedeni var mı? Yok.
Öyle zaten dostum, ancak Prime olmayanda oyun zevki 0.
Beleş ama beleş versiyonda çok hile geliyor.
Hocam, ilk sürümü ücretsiz. Hile geliyor mu evet geliyor ama öylede her maçta mide bulandıracak kadar hile gelmiyor abartmaya gerek yok.
Hocam ben kendim ve arkadaşlarım 4 kişiyiz hiçbirimizde Prime yoktu 1 ay öncesine kadar kastık aldık Prime farkını hissetmedik.
Keşke sadece bedava sürümünde hileciler olsa çünkü 77.50 TL verip daha ayrıcalıklı CS:GO sürümünü alsan bile pek bir şey değiştiği söylenemez. Bunun sebebi tahminimce oyun motorundan kaynaklı çünkü oyun motorunun çok eski olmasından dolayı (Oyun Source oyun motorunu kullanıyor ve bu motoru kullanan ilk oyun iki bin dört yılında çıkan Half-Life: 2'dir) Valve'ın CS:GO'ya yaptığı bir güncelleme ile bir tane açık kapatırken on tane açık bırakıyor. Öyle ki hile yapmak için program kullanmana bile gerek yok. Sana nasıl yapıldığını anlatamam ama bu örneğim oyunun ne kadar berbat bir optimizasyona sahip olduğunun göstergesidir. Son olarak sana tavsiyem CS:GO oynamak için oyunun Source 2(?) Grafik motoruna geçiş yapmasını beklemen. Bu şekilde oyunu daha az hileci ve pürüzsüz oynayabilirsin.
Ne yani 1400 Saat oynamış olunca adam mı olunuyor? Saat ile hava atmak 6 - 7 yıl önce kaldı.
Abartmaya gerek var her maçıma hile geliyor benim.
Bruh, cevap vermeyecektim normalde ama vereyim. Hava atmak için değil dostum tecrübeden dolayı. Adamlıkla ne alakası var? Ayrıca adam olmak değil, insan olmak! Amacım sadece tecrübeliyim demek.Ne yani 1400 Saat oynamış olunca adam mı olunuyor? Saat ile hava atmak 6 - 7 yıl önce kaldı.
Dostum eğer ki kötü oynamayıp, gerçekten hile olduğunu inanıyorsan git bahtına küs. Ama büyük ihtimal şudur ki kötü oynayıp hile diye kendini geçiştirenlerdensin lütfen kırılma dürüst olacağım sana karşı. Yinede dediğim gibi seni tanımıyorum, belki de her oyununa hile geliyordur. Ama Valve'nin hile koruma sistemi çok güçlüdür, öyle kolay kolay her önüne gelen hile yapamaz.