enesbayir24 Hectopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #1 Merhaba, ben steam hesabı almayi düşünüyordum. Sahibi ile konuştuk bana bunun olduğunu söyledi. Bu sadece csgo'yu etkileyen bir şey mi? Onun dışında alsam sıkıntı çıkarım tam olarak bilgilendirir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba, ben steam hesabı almayi düşünüyordum. Sahibi ile konuştuk bana bunun olduğunu söyledi. Bu sadece csgo'yu etkileyen bir şey mi? Onun dışında alsam sıkıntı çıkarım tam olarak bilgilendirir misiniz? Teşekkürler.
Enes666 Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #2 Sadece CS:GO ama profilinde hileci olduğuna dair bir şey yazacak.
|.naVih Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 511 Çözümler 1 Yer Orta Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Valar 28 Şubat 2016 #3 Kardeşim seni keklemeye çalışmış sakın alma. VAC lı hesap alınmaz onun yerine kendine bir hesap aç ve istediğini al
Kardeşim seni keklemeye çalışmış sakın alma. VAC lı hesap alınmaz onun yerine kendine bir hesap aç ve istediğini al
Adult Çitler Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 450 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 11 Mart 2021 #4 Bence alma. Oyunda hile açıp kul hakkına giren birisinden kesinlikle hayır gelmez. En hassas noktamdır Fps oyunlarında hile kullanılması.
Bence alma. Oyunda hile açıp kul hakkına giren birisinden kesinlikle hayır gelmez. En hassas noktamdır Fps oyunlarında hile kullanılması.