L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #11 Turbox Sevdalisi dedi: İndirmeyi başlatın daha sonra CS:GO'yu oraya atın ve dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Turbox mu kullanıyorsunuz?.
Turbox Sevdalisi dedi: İndirmeyi başlatın daha sonra CS:GO'yu oraya atın ve dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Turbox mu kullanıyorsunuz?.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 8 Ocak 2021 #12 LFpd dedi: Turbox mu kullanıyorsunuz?. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hayır.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 8 Ocak 2021 #13 Turbox Sevdalisi dedi: Tabii ki hayır. Genişletmek için tıkla... Aman hocam canım hocam kullanmayınız. Kullandırtmayınız .
Turbox Sevdalisi dedi: Tabii ki hayır. Genişletmek için tıkla... Aman hocam canım hocam kullanmayınız. Kullandırtmayınız .
63furkan36agb Picopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 230 8 Ocak 2021 #14 Turbox Sevdalisi dedi: İndirmeyi başlatın daha sonra CS: Go'yu oraya atın ve dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım mala anlatır gibi anlatır mısınız? velocityfifteen dedi: Şimdi, şu işlemleri uygulayın: Steam'ı başlatın. Ayarlar menüsüne girin. İndirmeler'e tıklayın. Kütüphane klasörleri'ne tıklayın. CS:GO'nun yüklü olduğu klasörü seçin. Klasörü ekleyin. Bunları yaparsanız oyunu görür. Genişletmek için tıkla... Ekleyemiyorum tek klasörden yürülüyor diyor. Is That A SKYLINE dedi: Aman hocam canım hocam kullanmayınız. Kullandırtmayınız . Genişletmek için tıkla... Reis bana detaylı anlatır mısın? Is That A SKYLINE dedi: Aman hocam canım hocam kullanmayınız. Kullandırtmayınız . Genişletmek için tıkla... ? Son düzenleme: 8 Ocak 2021
Turbox Sevdalisi dedi: İndirmeyi başlatın daha sonra CS: Go'yu oraya atın ve dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım mala anlatır gibi anlatır mısınız? velocityfifteen dedi: Şimdi, şu işlemleri uygulayın: Steam'ı başlatın. Ayarlar menüsüne girin. İndirmeler'e tıklayın. Kütüphane klasörleri'ne tıklayın. CS:GO'nun yüklü olduğu klasörü seçin. Klasörü ekleyin. Bunları yaparsanız oyunu görür. Genişletmek için tıkla... Ekleyemiyorum tek klasörden yürülüyor diyor. Is That A SKYLINE dedi: Aman hocam canım hocam kullanmayınız. Kullandırtmayınız . Genişletmek için tıkla... Reis bana detaylı anlatır mısın? Is That A SKYLINE dedi: Aman hocam canım hocam kullanmayınız. Kullandırtmayınız . Genişletmek için tıkla... ?