Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Merhaba ben dün CS:GO indirip PC'yi kapattım sabah oynamak için giridiğimde tekrar indirtiyor. Dosyaları doğrula deyince hiçbir şey yapmıyor.
Merhaba ben dün CS:GO indirip PC'yi kapattım sabah oynamak için giridiğimde tekrar indirtiyor. Dosyaları doğrula deyince hiçbir şey yapmıyor.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 18 Şubat 2022 #2 Oyunun dosyalarını burada gözüken yükleme dizinine taşıyıp denesene Artı 0 Eksi
KS KS Votakeee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Oyunun dosyalarını burada gözüken yükleme dizinine taşıyıp denesene Genişletmek için tıkla... Zaten orada. Oyunun dosyalarını başka bir yere kopyaladım sonra oyunu hesaptan kaldırdım sonra CS:GO klasörü açıp dosyaları atıp CS:GO indirmeyi başlattım oldu ama fazladan 4 GB gitti ama 13 GB'dan iyidir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyunun dosyalarını burada gözüken yükleme dizinine taşıyıp denesene Genişletmek için tıkla... Zaten orada. Oyunun dosyalarını başka bir yere kopyaladım sonra oyunu hesaptan kaldırdım sonra CS:GO klasörü açıp dosyaları atıp CS:GO indirmeyi başlattım oldu ama fazladan 4 GB gitti ama 13 GB'dan iyidir.