ImWilley Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Steam'den bir oyun için DLC almıştım fakat iade ettim ve bu para cüzdanıma gelecek bunu nasıl kartıma aktarabilirim bu mümkün mü?
Steam'den bir oyun için DLC almıştım fakat iade ettim ve bu para cüzdanıma gelecek bunu nasıl kartıma aktarabilirim bu mümkün mü?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 9 23 Aralık 2022 #2 ImWilley dedi: Steam'den bir oyun için DLC almıştım fakat iade ettim ve bu para cüzdanıma gelecek bunu nasıl kartıma aktarabilirim bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ne ile aldınız DLC'yi Steam cüzdan ile mi?
ImWilley dedi: Steam'den bir oyun için DLC almıştım fakat iade ettim ve bu para cüzdanıma gelecek bunu nasıl kartıma aktarabilirim bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ne ile aldınız DLC'yi Steam cüzdan ile mi?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 23 Aralık 2022 #3 ImWilley dedi: Steam'den bir oyun için DLC almıştım fakat iade ettim ve bu para cüzdanıma gelecek bunu nasıl kartıma aktarabilirim bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Steam Cüzdan kullanarak aldıysanız para kartınıza yatmaz.
ImWilley dedi: Steam'den bir oyun için DLC almıştım fakat iade ettim ve bu para cüzdanıma gelecek bunu nasıl kartıma aktarabilirim bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Steam Cüzdan kullanarak aldıysanız para kartınıza yatmaz.
ImWilley Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #4 Enahaine dedi: Ne ile aldınız DLC'yi Steam cüzdan ile mi? Genişletmek için tıkla... karttan aldım ama önce para cüzdana geldi ondan sonra oyun içinden aldım
Enahaine dedi: Ne ile aldınız DLC'yi Steam cüzdan ile mi? Genişletmek için tıkla... karttan aldım ama önce para cüzdana geldi ondan sonra oyun içinden aldım
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 23 Aralık 2022 #5 Eğer karttan aldıysanız ve iadeyi cüzdana diye yaptıysanız mümkün dg3il.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.832 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #6 Karta iade gibi durumlarda oyunu iade ederken sana seçenek sunuyor. Karta mı yoksa Steam bakiyesine mi diye.
Karta iade gibi durumlarda oyunu iade ederken sana seçenek sunuyor. Karta mı yoksa Steam bakiyesine mi diye.