Satılık Steam cüzdan bakiyesi

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

mamili

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese selam. Steam hesabım da 12K cüzdan bakiyesi bulunmaktadır. İsteyene Steam fiyatından %20 indirimli oyun yollayabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (32).png
    875 KB · Görüntüleme: 370
Sosyalde hep %20 indirimli gördüm.
Doğrudur da bana az geldi. Oyunla olmuş 800 civarı, 150 TL az olsa ne olmasa ne. Son zamanlarda bu tür oyun göndermelerde dolandırıcılık da arttı.

Doğrudur da bana az geldi. Oyunla olmuş 800 civarı, 150 TL az olsa ne olmasa ne. Son zamanlarda bu tür oyun göndermelerde dolandırıcılık da arttı.

Anladım hocam dediğini. Daha satış yapmadım o yüzden referansım yok.

Nasıl az hocam. 150 TL hiçbir şey değil diyorsunuz yani? Satıcı nasıl kazanç elde edecek? Ben de yaptığım için soruyorum.

Yani ben 800 TL verebilecek olsam 650 TL de verebilirim. 1000 verebilsem 800 de veririm. %20 zaten birkaç ay sonra gelebilecek bir indirim. Üzerine dolandırılma riski de var. Ben en az %30 isterdim. Kişisel fikrim tabii.

Yani ben 800 TL verebilecek olsam 650 TL de verebilirim. 1000 verebilsem 800 de veririm. %20 zaten birkaç ay sonra gelebilecek bir indirim. Üzerine dolandırılmış riski de var. Ben en az %30 isterdim. Kişisel fikrim tabii.
Hocam bu satışların amacı zaten düşük zarar oranlarıyla steam bakiyesini gerçek paraya dönüştürmek. Bunu yaparken de alıcıya belirli bir indirim sağlanıyor. O 50 lirayı veya 200 lirayı vermek istemeyen ise o parayı ödüyor. %30-%35 gibi indirim oranları olsa insanlar satış yapmazdı. Ki ben maksimum %25 gördüm. Ayrıca indirimli bir oyunu biraz daha indirimli alıyorlar.

Olabilir, ben kişisel düşüncemi söyledim. 1 lahmacun fiyatı fazla vermeyeceğim diye, dolandırılma riski almam. Görüyoruz burada dolandırıldım diye gelenleri. 100 TL kar edeceğim diye 500 TL'den olmak istemem. %25 bile biraz daha cezbedici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…