Umut Wolff. Centipat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 180 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, Steam cüzdanımda 50TL var bunu nasıl katlayabilirim? CS:GO'da bıçak yapmak istiyorum.
LuciFeriaNx Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 23 26 Ocak 2021 #2 Bakiye üzerinden yapamazsın onu ama skinler üzerinden veya skinleri anahtarla takas edip al, ver yaparak envanterini geliştirebilirsin. Bunun için bir sürü takas siteleri mevcut kullanıcıların kullandığı.
Bakiye üzerinden yapamazsın onu ama skinler üzerinden veya skinleri anahtarla takas edip al, ver yaparak envanterini geliştirebilirsin. Bunun için bir sürü takas siteleri mevcut kullanıcıların kullandığı.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 26 Ocak 2021 #3 Umut Wolff. dedi: Arkadaşlar, Steam cüzdanımda 50TL var bunu nasıl katlayabilirim? CS:GO'da bıçak yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 50 TL'lik bir item al 4 veya 5 TL takas payı koyarak milletlen takas yapabilirsin.
Umut Wolff. dedi: Arkadaşlar, Steam cüzdanımda 50TL var bunu nasıl katlayabilirim? CS:GO'da bıçak yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... 50 TL'lik bir item al 4 veya 5 TL takas payı koyarak milletlen takas yapabilirsin.
I ihavertx3 Decapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Önce onu nakite çevir sonra ByNoGame'den ucuza skin al. Pazarda sat. Ama komisyonları hesapla ona göre.
Önce onu nakite çevir sonra ByNoGame'den ucuza skin al. Pazarda sat. Ama komisyonları hesapla ona göre.
humingbirdie Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 472 Makaleler 7 Çözümler 1 26 Ocak 2021 #5 Umut Wolff. dedi: Arkadaşlar, Steam cüzdanımda 50TL var bunu nasıl katlayabilirim? CS:GO'da bıçak yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir oyun al geri iade et ve iade seçeneğini cüzdan yap.
Umut Wolff. dedi: Arkadaşlar, Steam cüzdanımda 50TL var bunu nasıl katlayabilirim? CS:GO'da bıçak yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir oyun al geri iade et ve iade seçeneğini cüzdan yap.