Beyler Steam cuzdanimda 166TL var parayı nakite çevirmek istiyorum nasıl cevirebilirim? Cevaplarsanız çok memnun olurum.(ByNoGame olamaz çünkü bir item alacağım zaman 7 gün takas banı oluyor o itemin).
Dota 2 gibi oyunların eşyasını alarak çevirebilirsin fakat çevirmeni tavsiye etmem eline geçecek para çok olmaz onla bir eşya alsan zaten fiyatı artacaktır.
Dota 2 gibi oyunların eşyasını alarak çevirebilirsin fakat çevirmeni tavsiye etmem eline geçecek para çok olmaz onla bir eşya alsan zaten fiyatı artacaktır.
DotA 2 gibi oyunların eşyasını alarak çevirebilirsin fakat çevirmeni tavsiye etmem eline geçecek para çok olmaz onla bir eşya alsan zaten fiyatı artacaktır.
Daha çok foruma özel olduğu için o kadarını bilemiyorum, alım-satım forumlarında emsali var mı bak istersen. Steamdaki paranın %65-70'i oldukça hızlı satılıyor. 100 Steam bakiyesi -> 70TL olarak.
Daha çok foruma özel olduğu için o kadarını bilemiyorum, alım-satım forumlarında emsali var mı bak istersen. Steam'daki paranın %65-70'i oldukça hızlı satılıyor. 100 Steam bakiyesi -> 70TL olarak.