Steam cüzdan iadesi

RecepY.

Hectopat
Yer
Burdur
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhabalar herkese.
20 Nisan tarihinde Steam'e 120 TL para ekledim ve 2 Mayıs tarihinde de bu parayı banka kartıma iadesini istedim. Ziraat Bankası'nı kullanıyorum bu arada. Şimdi internetten araştırdığım kadarıyla şikayet Var'da, Technopat forumda ve donanım haber forumlarında bu konuyla alakalı bazı kişiler başlık açmışlar. Bu başlığa gelen yorumları okuduğumda birkaç kişi sorun yaşadığını belirtmiş (5 aydır bekliyorum veya para gelmez gibisinden). İçime bir kurt düşmedi değil. Steam destekle bu endişemi paylaştığımda kendilerinden iadenin yapıldığını ve banka hesabımda 14 güne kadar yapmış olduğum ödemenin görüneceğini eğer bir sorun yaşanırsa da bunun Steam'le alakalı bir sorun olmayıp tamamen bankamla ilgili olabileceğini söylediler (eğer ödeme süresi uzarsa bu tamamen bankamla alakalıymış, uluslararası ödeme olduğundan dolayı).

Şimdi benim 120 TL su nerede inek içti, inek nerede dağa kaçtı. Olayına mı döndü? Tek merak ettiğim bu ve bankama eğer 14 gün sonunda ödeme yansımazsa bu parayı ben geri alabilir miyim? Malumunuz 120 TL az para değil, iki aylık su faturası.

Tam alım yapacağım sırada bilgisayar kapandığı için böyle bir durum yaşamıştım.

"Steam paranın yatırılmadığını doğrulayabilir, başka bir şey yapamaz." tarzı bir yanıt geldi bana destekten. Ben de bankadan iade talebi oluşturdum. 2-6 ay arası sonuçlanır demişlerdi sanırım. 5 ay oldu, hâlâ bekliyorum

Benim sorunum bu şekilde değil, ben parayı 20 Nisan'da yatırdım ve hesaba eklendi iade ettiğim tarihe kadar harcama yapmamıştım. Sonradan 2 Mayıs'ta da karta iade ettim. Neyse bakalım görelim iade edecekler mi?
Şimdi bakıyorum da para karta iade edilmiş. Neyse sıkıntı kalmadı. En azından dağ yanıp bitip kül olmadı ya şükür. Cevap yazan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…