Soru soranlara karşı önceden ve uygun bir cevap olarak söyledim, etiketledim. Siz demişsiniz zaten "TR'de neden yasaklansın?" diye. Ona ve diğer sorulara ithafen
En az 1 yıllık Steam deneyimi olan herhangi biri bu iddianın asılsız olduğunu kavraması gerekir. Steam Türkiye mağazasından alınan hiçbir oyun yurtdışında oynanamaz. TL cüzdan kodları da yabancılara hiçbir şekilde fayda sağlamaz.
En az 1 yıllık Steam deneyimi olan herhangi biri bu iddianın asılsız olduğunu kavraması gerekir. Steam Türkiye mağazasından alınan hiçbir oyun yurtdışında oynanamaz. TL cüzdan kodları da yabancılara hiçbir şekilde fayda sağlamaz.
Kaynak burası. Başka bir kaynak bulamadım. Belki de yeni bir haber. Doğruluğunu bilmiyorum. Sebebi ise Yurt dışındakiler Türkiye'den e-Pin alıp TR hesabı açıp ucuza oyun almalarıymış.
Kaynak burası. Başka bir kaynak bulamadım. Belki de yeni bir haber. Doğruluğunu bilmiyorum. Sebebi ise Yurt dışındakiler Türkiye'den e-Pin alıp TR hesabı açıp ucuza oyun almalarıymış.
En az 1 yıllık Steam deneyimi olan herhangi biri bu iddianın asılsız olduğunu kavraması gerekir. Steam Türkiye mağazasından alınan hiçbir oyun yurt dışında oynanamaz. TL cüzdan kodları da yabancılara hiçbir şekilde fayda sağlamaz.
Kendim yapıyorum. Türkiye'den bir hesap açtım, bulunduğum ülkede açtığım hesaba girip dijital hediye kartı satın aldım ve bu kartı Türkiye'den açtığım hesaba gönderdim. Para çevrildi ve oyunları daha ucuza satın aldım. Bu yöntemi en son denememde problem çıkarttı ve bu problem ile ilgili Steam'e ticket attım. Sonuç; satışlar durdurulmuş ve bu yöntemin önüne geçilmiş.
Kendim yapıyorum. Türkiye'den bir hesap açtım, bulunduğum ülkede açtığım hesaba girip dijital hediye kartı satın aldım ve bu kartı Türkiye'den açtığım hesaba gönderdim. Para çevrildi ve oyunları daha ucuza satın aldım.