Steam cüzdan kodları ne zaman gelir?

Soru soranlara karşı önceden ve uygun bir cevap olarak söyledim, etiketledim. Siz demişsiniz zaten "TR'de neden yasaklansın?" diye. Ona ve diğer sorulara ithafen

Hocam yabancılar Steam hesap bölgesini değiştirmeleri gerekir kullanabilmeleri için o da sadece Steam destek tarafından değiştirilebilir.
Yabancılar TR üzerinden çok daha ucuza alıyormuş oyunları, hal böyle olunca satışı durdurulmuş.

Stoklar tükendiğinde satışı durdurulacak.
Kaynak?

Bu mesajı okuyun.

Yanlış bilmiyorsam yabancılar TR'den E-Pin alıp oyunları ucuza alıyorlardı. Ya da onun gibi bir şey.
En az 1 yıllık Steam deneyimi olan herhangi biri bu iddianın asılsız olduğunu kavraması gerekir. Steam Türkiye mağazasından alınan hiçbir oyun yurtdışında oynanamaz. TL cüzdan kodları da yabancılara hiçbir şekilde fayda sağlamaz.

Hocam yabancılar Steam hesap bölgesini değiştirmeleri gerekir kullanabilmeleri için o da sadece Steam destek tarafından değiştirilebilir.
Ya bilmiyorum hocam, hatırlamıyorum neden kapatıldığını. "Ya da onun gibi bir şey" yazdım zaten.

Etiket attığım konunun tamamını okuyabilir misiniz? Orada neden yasaklandığı yazıyor diye hatırlıyorum.

Bence en doğru yanıtı Steam Support'a ticket atarak alabiliriz. Bunun dışında resmi ağızlardan mantıklı bir öğrenme metodu yok sanıyorum.

Kendim yapıyorum. Türkiye'den bir hesap açtım, bulunduğum ülkede açtığım hesaba girip dijital hediye kartı satın aldım ve bu kartı Türkiye'den açtığım hesaba gönderdim. Para çevrildi ve oyunları daha ucuza satın aldım. Bu yöntemi en son denememde problem çıkarttı ve bu problem ile ilgili Steam'e ticket attım. Sonuç; satışlar durdurulmuş ve bu yöntemin önüne geçilmiş.

Hocam parayı şu anki kur ile çevirmemesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…