Steam cüzdan kodlarına ne oldu?

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Bildiğim ve baktığım bütün sitelerde Steam kodu fiyatı artmış 10TL kod için 15 TL falan istiyorlar veya stok yok diyorlar bunun sebebi nedir? Sitelerden indirimle alıp bonus kazanıyordum bonus ile 3-5 alımdan sonra Steam kodumu bedavaya getiriyordum ama şu an yapamıyorum tek Steam'den almam lazım galiba.

Bildiğim ve baktığım bütün sitelerde Steam kodu fiyatı artmış 10TL kod için 15 TL falan istiyorlar veya stok yok diyorlar bunun sebebi nedir? Sitelerden indirimle alıp bonus kazanıyordum bonus ile 3-5 alımdan sonra Steam kodumu bedavaya getiriyordum ama şu an yapamıyorum tek Steam'den almam lazım galiba.

Eskiden galiba kâr elde edebiliyorlardı son zamlardan sonra artık kârdan çok zarar ediyorlar.

Konu ile alakalı değil ama bir şey diyeceğim forumda 2.el ilanlarına nasıl mesaj yazılıyor? bilgin vardır diye soruyorum
Hem ilan açmak için hem de ilanlara mesaj yazmak için minimum 500 mesajınız olmalı ve 1 yıldır üye olmanız gerekiyor.

Minimum 500 mesajınız olmalı. Hem ilan açmak için hem de ilanlara mesaj atmak için.

Kötü oldu bu Steam kod satanlar var 100TL'yi 75'e bırakıyor ama alamayacağım demek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı