Steam cüzdan kodlarına ne oldu?

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
Bildiğim ve baktığım bütün sitelerde Steam kodu fiyatı artmış 10TL kod için 15 TL falan istiyorlar veya stok yok diyorlar bunun sebebi nedir? Sitelerden indirimle alıp bonus kazanıyordum bonus ile 3-5 alımdan sonra Steam kodumu bedavaya getiriyordum ama şu an yapamıyorum tek Steam'den almam lazım galiba.

TL, TL karşısında değer kaybediyor hocam. Forumda indirimli kod alabilirsiniz belki.

Eskiden galiba kâr elde edebiliyorlardı son zamlardan sonra artık kârdan çok zarar ediyorlar.

Steam Türkiye'ye e-pin satışlarını kapattı iddiası dönüyor şu anda bu yüzden olabilir hiçbir yerde stok kalmamış neredeyse.

Steam Türkiye'ye e-pin satışlarını kapattı iddiası dönüyor şu anda bu yüzden olabilir hiçbir yerde stok kalmamış neredeyse.

Konu ile alakalı değil ama bir şey diyeceğim forumda 2.el ilanlarına nasıl mesaj yazılıyor? bilgin vardır diye soruyorum

Konu ile alakalı değil ama bir şey diyeceğim forumda 2.el ilanlarına nasıl mesaj yazılıyor? bilgin vardır diye soruyorum
Hem ilan açmak için hem de ilanlara mesaj yazmak için minimum 500 mesajınız olmalı ve 1 yıldır üye olmanız gerekiyor.

Kötü oldu bu Steam kod satanlar var 100TL'yi 75'e bırakıyor ama alamayacağım demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…