Elimde 1 adet 10TL'lik Steam cüzdan kodu var. 8TL'den satıyorum. Ödemeyi Tosla veya Papara'dan alabilirim. Discord'um: progame#2594
Son düzenleme:
Hocam ben sizin hesaba para göndermeye çalışıyorum ama bankanız ödemeyi Red ediyor bilgiler hatalı diyor.
Yanlış yazım yüzünden ceza aldım yazamadım kusurabakmayın ben size engel olduysam tekrar pardon.
***** Adlı kullanıcıya yapmış olduğunuz 8TL ödeme karşı banka tarafından iade edilmiştir yazıyor
1 aylık Gamepass kodu ile takas yapar mısınız?Tamamdır o ibanımda sıkıntı vardı özür dilerim yine e postanıza gönderiyorum başka bir bankanın IBAN'ını, yarın saat 13.00'dan sonra başkasına satarım artık.
1 aylık Game Pass kodu ile takas yapar mısınız?
***** Adlı kullanıcıya yapmış olduğunuz 8TL ödeme karşı banka tarafından iade edilmiştir yazıyor
Elimde 1 adet 10TL'lik Steam cüzdan kodu var. 8TL'den satıyorum. Ödemeyi Tosla veya Papara'dan alabilirim. Discord'um: progame#2594
Hocam maalesef takas yapmayı düşünmuyorum.CS:GO silah kaplamaları ile takas yapar mısınız?
Hocam maalesef takas yapmayı düşünmuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.