TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 6 Kasım 2020 #21 reptile dedi: Valve, perakende oyun kodlarını, yani Steam dışından alınan oyunları saymıyor da ondan dolayı mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Onu demek istemedim. Etkinleştirildiğinde bakiye yüklenen kodlardan bahsettim.
reptile dedi: Valve, perakende oyun kodlarını, yani Steam dışından alınan oyunları saymıyor da ondan dolayı mantıksız geldi. Genişletmek için tıkla... Onu demek istemedim. Etkinleştirildiğinde bakiye yüklenen kodlardan bahsettim.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 6 Kasım 2020 #22 TÇB dedi: Etkinleştirildiğinde bakiye yüklenen kodlardan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da, neden perakende kodları kabul etmeyen Valve, Steam dışından alınan cüzdan kodlarını kabul ediyor? Bir farkı var mı ki?
TÇB dedi: Etkinleştirildiğinde bakiye yüklenen kodlardan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da, neden perakende kodları kabul etmeyen Valve, Steam dışından alınan cüzdan kodlarını kabul ediyor? Bir farkı var mı ki?
blessx Megapat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #23 reptile dedi: Biliyorum da, neden perakende kodları kabul etmeyen Valve, Steam dışından alınan cüzdan kodlarını kabul ediyor? Bir farkı var mı ki? Genişletmek için tıkla... Oyun kodları Keymailer gibi siteler aracılığıyla doğrudan yayıncıdan da alınabiliyor. Bu şekilde oyunun maddi bir değeri de olmuyor. Aradaki farktan dolayı bunları hesaplamadığını düşünüyorum.
reptile dedi: Biliyorum da, neden perakende kodları kabul etmeyen Valve, Steam dışından alınan cüzdan kodlarını kabul ediyor? Bir farkı var mı ki? Genişletmek için tıkla... Oyun kodları Keymailer gibi siteler aracılığıyla doğrudan yayıncıdan da alınabiliyor. Bu şekilde oyunun maddi bir değeri de olmuyor. Aradaki farktan dolayı bunları hesaplamadığını düşünüyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 6 Kasım 2020 #24 Mantıklı
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Kasım 2020 #25 Arkadaşlar GameSatış'tan kod aldım kabul etti ama 5 doları geçmeme rağmen seviye atlayamadım neden.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 6 Kasım 2020 #26 Biraz beklemeniz gerekebilir.
KIRMIZIELMA Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 530 Çözümler 1 6 Kasım 2020 #27 Arkadaşlar profilimden açtığım ilana bakabilirsiniz. Steam dan alacağınız ürünleri ben size %20 indirimli fiyatına verebilirim
Arkadaşlar profilimden açtığım ilana bakabilirsiniz. Steam dan alacağınız ürünleri ben size %20 indirimli fiyatına verebilirim