beyemirs
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hepsini kontrol ettim konuda açtım hatta Steam desteğe de yazdım fakat işte olmuyorUzun zamandır bu günü bekliyordum.
Steam cüzdan kodu al onu aktifleştir.
Hepsini kontrol ettim konuda açtım hatta Steam desteğe de yazdım fakat işte olmuyorUzun zamandır bu günü bekliyordum.
Nereden alabilirim ki anında verecek?Steam cüzdan kodu al onu aktifleştir.
Hangi siteden alabilirim? Anında verecek güvenli bir site biliyor musunuz?@332579 diğer sitelerden Steam Cüzdan Kodu alıp kullanabilirsin.
Nereden alabilirim ki anında verecek?
Hocam şimdi alacağımda bu satıcı vs. güvenilir mi? Bi arama veya sorun çıkar mı? Annemin kartından alacağım direk anında alırım değil mi?GameSatış'dan alınca anında geliyor ve ekim ayına özel para yüklemek için komisyon kesmiyorlar.
Güvenli bir yer buradan 500 TL üzeri kod aldım.
Eki Görüntüle 1201055
Hocam şimdi alacağımda bu satıcı vs. güvenilir mi? Bir arama veya sorun çıkar mı? Annemin kartından alacağım direk anında alırım değil mi?
Kodu aldığınız anda geliyor bu satıcı GameSatış'ın kendisi yani en güveniliri bu satıcı zaten site de bu satıcıdan başka kod satan yok. Dediğim gibi güvenilir bir site.
Eki Görüntüle 1201062
Eki Görüntüle 1201064
Hocam tamamda T.C. Kimlik numarası istiyorlar![]()
Acaba Perdigital güvenli midir?T.C. Kimlik numarası site de satış yapmak için gerekiyor alışveriş için değil ama isterseniz Hepsiburada'dan da alabilirsiniz.
Bu satıcı aldığınız anda mailinize kodu gönderiyor.
Perdigital'e baktım oda Paraf kabul etmiyorAcaba Perdigital güvenli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.