caganaydogmus34 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 381 11 Şubat 2023 #1 Merhaba Ininal'den Steam cüzdan kodu aldım 20 TL'lik ancak Steam'e etkinleştirmiyor hata veriyor. Yardımcı olur musunuz acaba? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-11 124111.png 130,3 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Merhaba Ininal'den Steam cüzdan kodu aldım 20 TL'lik ancak Steam'e etkinleştirmiyor hata veriyor. Yardımcı olur musunuz acaba?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 İninal destek ekibine ulaşın.
JudyAlvarez Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 166 11 Şubat 2023 #3 Eğer kodu siz yazdıysanız o ve 0 ı karıştırmayın aynı şekilde ı ve l de bir de - leri koymayı da unutmayın.
Eğer kodu siz yazdıysanız o ve 0 ı karıştırmayın aynı şekilde ı ve l de bir de - leri koymayı da unutmayın.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 11 Şubat 2023 #4 İninal size kullanılmış kod vermiş büyük ihtimal. Destek ekibine ulaşın.
caganaydogmus34 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 381 11 Şubat 2023 #5 Blannk dedi: İninal destek ekibine ulaşın. Genişletmek için tıkla... destek ekibin ulaştım bizlik problem yok steame ulaşın dedi JudyAlvarez dedi: Eğer kodu siz yazdıysanız o ve 0 ı karıştırmayın aynı şekilde ı ve l de bir de - leri koymayı da unutmayın. Genişletmek için tıkla... o harflerde yokki 579137 dedi: İninal size kullanılmış kod vermiş büyük ihtimal. Destek ekibine ulaşın. Genişletmek için tıkla... ulaştım ancak dediğim gibi etkinleşmiyor
Blannk dedi: İninal destek ekibine ulaşın. Genişletmek için tıkla... destek ekibin ulaştım bizlik problem yok steame ulaşın dedi JudyAlvarez dedi: Eğer kodu siz yazdıysanız o ve 0 ı karıştırmayın aynı şekilde ı ve l de bir de - leri koymayı da unutmayın. Genişletmek için tıkla... o harflerde yokki 579137 dedi: İninal size kullanılmış kod vermiş büyük ihtimal. Destek ekibine ulaşın. Genişletmek için tıkla... ulaştım ancak dediğim gibi etkinleşmiyor
wizz007 Decapat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 149 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #6 caganaydogmus34 dedi: Merhaba ıninal'den Steam cüzdan kodu aldım 20 TL'lik ancak Steam'e etkinleştirmiyor hata veriyor. Yardımcı olur musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Kodu yazdığından emin ol. 1 saat bekle ve tekrar dene. Olmazsa ininalın destek ekibine danış.
caganaydogmus34 dedi: Merhaba ıninal'den Steam cüzdan kodu aldım 20 TL'lik ancak Steam'e etkinleştirmiyor hata veriyor. Yardımcı olur musunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Kodu yazdığından emin ol. 1 saat bekle ve tekrar dene. Olmazsa ininalın destek ekibine danış.
JudyAlvarez Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 166 11 Şubat 2023 #7 caganaydogmus34 dedi: Destek ekibin ulaştım bizlik problem yok Steam'e ulaşın dedi. O harflerde yok ki. Genişletmek için tıkla... - Leri koydunuzmu hocam bir de öyle deneyin olmazsa diğer arkadaşların dediği gibi Steam desteğe yazın. Son düzenleme: 11 Şubat 2023
caganaydogmus34 dedi: Destek ekibin ulaştım bizlik problem yok Steam'e ulaşın dedi. O harflerde yok ki. Genişletmek için tıkla... - Leri koydunuzmu hocam bir de öyle deneyin olmazsa diğer arkadaşların dediği gibi Steam desteğe yazın.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #8 caganaydogmus34 dedi: Destek ekibin ulaştım bizlik problem yok Steam'e ulaşın dedi. Genişletmek için tıkla... Peki Steam destek ekibine ulaşmayı denediniz mi?
caganaydogmus34 dedi: Destek ekibin ulaştım bizlik problem yok Steam'e ulaşın dedi. Genişletmek için tıkla... Peki Steam destek ekibine ulaşmayı denediniz mi?
caganaydogmus34 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 381 11 Şubat 2023 #9 JudyAlvarez dedi: - Leri koydunuzmu hocam bir de öyle deneyin olmazsa diğer arkadaşların dediği gibi Steam desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... koydum ve desteğe yazdım Blannk dedi: Peki Steam destek ekibine ulaşmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim ancak bakmadıla
JudyAlvarez dedi: - Leri koydunuzmu hocam bir de öyle deneyin olmazsa diğer arkadaşların dediği gibi Steam desteğe yazın. Genişletmek için tıkla... koydum ve desteğe yazdım Blannk dedi: Peki Steam destek ekibine ulaşmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim ancak bakmadıla