MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Selam. Steam cüzdan kodu almak istiyorum, ama sitelerin hepsinde, ya stokta yok ya da absürt fiyatlara satılıyor. Nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2023
Selam. Steam cüzdan kodu almak istiyorum, ama sitelerin hepsinde, ya stokta yok ya da absürt fiyatlara satılıyor. Nereden alabilirim?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Haziran 2023 #2 Steam üzerinden alabilirsin. Dijital olarak arkadaşına hediye edebilirsin. Papara'dan kod olarak alabilirsin.
Steam üzerinden alabilirsin. Dijital olarak arkadaşına hediye edebilirsin. Papara'dan kod olarak alabilirsin.
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 Nizel G dedi: Steam üzerinden alabilirsin. Dijital olarak arkadaşına hediye edebilirsin. Papara'dan kod olarak alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cüzdan kodu kalktı mı peki hocam?
Nizel G dedi: Steam üzerinden alabilirsin. Dijital olarak arkadaşına hediye edebilirsin. Papara'dan kod olarak alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cüzdan kodu kalktı mı peki hocam?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 MORTEUX dedi: Cüzdan kodu kalktı mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... En son stok yok diyorlardı.
MORTEUX dedi: Cüzdan kodu kalktı mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... En son stok yok diyorlardı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Haziran 2023 #5 MORTEUX dedi: Cüzdan kodu kalktı mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... Yoo, bizimkiler pahalıya satıyor sadece.
MORTEUX dedi: Cüzdan kodu kalktı mı peki hocam? Genişletmek için tıkla... Yoo, bizimkiler pahalıya satıyor sadece.
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Nizel G dedi: Yoo, bizimkiler pahalıya satıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman cüzdan kodu alıyordum, 20TL yi 21TL olarak alıyordum, garibime geldi neden fiyatları zamlandı diye.
Nizel G dedi: Yoo, bizimkiler pahalıya satıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman cüzdan kodu alıyordum, 20TL yi 21TL olarak alıyordum, garibime geldi neden fiyatları zamlandı diye.