METEacar Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 230 Yer yemez Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #1 Babam kredi kartı kullanmama izin vermiyor. Cüzdan kodu veya oyunu nakit bir şekilde nereden alabirim?
Babam kredi kartı kullanmama izin vermiyor. Cüzdan kodu veya oyunu nakit bir şekilde nereden alabirim?
KaphoPlays Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 30 Eylül 2020 #2 METEacar dedi: Babam kredi kartı kullanmama izin vermiyor. Cüzdan kodu veya oyunu nakit bir şekilde nereden alabirim? Genişletmek için tıkla... Teknosa / Migros / MediaMark Gibi yerlerden alabilirsiniz
METEacar dedi: Babam kredi kartı kullanmama izin vermiyor. Cüzdan kodu veya oyunu nakit bir şekilde nereden alabirim? Genişletmek için tıkla... Teknosa / Migros / MediaMark Gibi yerlerden alabilirsiniz
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 30 Eylül 2020 #3 Migros'tan veya Bim’den alabilirsiniz. EDIT: Babanıza sanal kartı anlatın.
METEacar Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 230 Yer yemez Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #4 realmoonlight dedi: Migros'tan veya Bim’den alabilirsiniz. EDIT: Babanıza sanal kartı anlatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler KaphoPlays dedi: Teknosa / Migros / MediaMark Gibi yerlerden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
realmoonlight dedi: Migros'tan veya Bim’den alabilirsiniz. EDIT: Babanıza sanal kartı anlatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler KaphoPlays dedi: Teknosa / Migros / MediaMark Gibi yerlerden alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 30 Eylül 2020 #5 realmoonlight dedi: Migros'tan veya Bim’den alabilirsiniz. EDIT: Babanıza sanal kartı anlatın. Genişletmek için tıkla... TC ile doğrulanmış papara sanal kart'a bankamatikten para yatırabilir miyiz? Benim de sanal kart hakkında bilgiye ihtiyacım var da ondan soruyorum.
realmoonlight dedi: Migros'tan veya Bim’den alabilirsiniz. EDIT: Babanıza sanal kartı anlatın. Genişletmek için tıkla... TC ile doğrulanmış papara sanal kart'a bankamatikten para yatırabilir miyiz? Benim de sanal kart hakkında bilgiye ihtiyacım var da ondan soruyorum.
KaphoPlays Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 30 Eylül 2020 #6 Chloe Price dedi: TC ile doğrulanmış Papara sanal Kart'a bankamatikten para yatırabilir miyiz? Benim de sanal kart hakkında bilgiye ihtiyacım var da ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... ininal daha çok önerim ama evet T.C ile doğrulanmış Papara kartına bankamatik gibi yerlerden para yatırabilirsiniz.
Chloe Price dedi: TC ile doğrulanmış Papara sanal Kart'a bankamatikten para yatırabilir miyiz? Benim de sanal kart hakkında bilgiye ihtiyacım var da ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... ininal daha çok önerim ama evet T.C ile doğrulanmış Papara kartına bankamatik gibi yerlerden para yatırabilirsiniz.
A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 30 Eylül 2020 #7 Bim'de 'CS:GO kodu' adı altında satılıyor diye biliyorum. Alırsanız bilgilendirirseniz iyi olur.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 30 Eylül 2020 #8 Chloe Price dedi: TC ile doğrulanmış Papara sanal Kart'a bankamatikten para yatırabilir miyiz? Benim de sanal kart hakkında bilgiye ihtiyacım var da ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sanal kart varsa nasıl bankamatiğe sokacaksın? Sanal adı üzerinde Papara kart elinde varsa tutabilip görebiliyorsan sokarsın bankamatiğe. Eğer QR ile yapılabiliyorsa bir bilgim yok ki sanmıyorum.
Chloe Price dedi: TC ile doğrulanmış Papara sanal Kart'a bankamatikten para yatırabilir miyiz? Benim de sanal kart hakkında bilgiye ihtiyacım var da ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sanal kart varsa nasıl bankamatiğe sokacaksın? Sanal adı üzerinde Papara kart elinde varsa tutabilip görebiliyorsan sokarsın bankamatiğe. Eğer QR ile yapılabiliyorsa bir bilgim yok ki sanmıyorum.
METEacar Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 230 Yer yemez Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #9 Ahmet1203 dedi: Bim'de 'CS:GO kodu' adı altında satılıyor diye biliyorum. Alırsanız bilgilendirirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bakarım bügün cevapların akşama kadar
Ahmet1203 dedi: Bim'de 'CS:GO kodu' adı altında satılıyor diye biliyorum. Alırsanız bilgilendirirseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bakarım bügün cevapların akşama kadar
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 30 Eylül 2020 #10 KaphoPlays dedi: ininal daha çok önerim ama evet T.C ile doğrulanmış Papara kartına bankamatik gibi yerlerden para yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanal kartı nasıl bankamatiğe sokacak? Sanal adı üzerinde.
KaphoPlays dedi: ininal daha çok önerim ama evet T.C ile doğrulanmış Papara kartına bankamatik gibi yerlerden para yatırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanal kartı nasıl bankamatiğe sokacak? Sanal adı üzerinde.