niermadeutusch Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 209 3 Haziran 2020 #1 Merhaba elimde 10 TL değerinde Steam cüzdan kodu var. Bu kodu herhangi başka bir ülkede yaşayan bir kişiye verirsem, o kullanırsa onun hesabında onun para birimine göre mi geçer?
Merhaba elimde 10 TL değerinde Steam cüzdan kodu var. Bu kodu herhangi başka bir ülkede yaşayan bir kişiye verirsem, o kullanırsa onun hesabında onun para birimine göre mi geçer?
Nikola.Tesla Hectopat Katılım 11 Mart 2017 Mesajlar 104 3 Haziran 2020 #2 Sanırım farklı ülkelerde kullanılmıyor o kod. Eğer steam böyle bir kur çevirme işlemi yapıyorsa da dolar kuru 6.3 TL civarında diye biliyorum.
Sanırım farklı ülkelerde kullanılmıyor o kod. Eğer steam böyle bir kur çevirme işlemi yapıyorsa da dolar kuru 6.3 TL civarında diye biliyorum.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 3 Haziran 2020 #3 Kuru nasıl alıyorlar bilmiyorum. Bugün 20 euro yükledim. 172 lira olarak saydı, 150 olması lazımdı.
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.457 Makaleler 9 Çözümler 12 3 Haziran 2020 #4 Steam Support :: Steam Wallet support.steampowered.com "Steam Wallet codes typically do not have any country restrictions and can be redeemed worldwide." Evet.
Steam Support :: Steam Wallet support.steampowered.com "Steam Wallet codes typically do not have any country restrictions and can be redeemed worldwide." Evet.