ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #1 Bir ara Migros'ta varmış ama şu an yok sanırım başka bir yerden alabir miyim? Cüzdan kodu dolara geçtiği için olacağını pek sanmıyorum ama.
Bir ara Migros'ta varmış ama şu an yok sanırım başka bir yerden alabir miyim? Cüzdan kodu dolara geçtiği için olacağını pek sanmıyorum ama.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 20 Mart 2024 #2 ulman dedi: Bir ara Migros'ta varmış ama şu an yok sanırım başka bir yerden alabir miyim? Cüzdan kodu dolara geçtiği için olacağını pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... İninal satıyorlardı Migros'ta varsa hâlâ ininal alıp karttan ödeme yapabilirsin. Herhangi kişisel bilgi istemiyor sadece sitesine Email ile kayıt oluyorsun.
ulman dedi: Bir ara Migros'ta varmış ama şu an yok sanırım başka bir yerden alabir miyim? Cüzdan kodu dolara geçtiği için olacağını pek sanmıyorum ama. Genişletmek için tıkla... İninal satıyorlardı Migros'ta varsa hâlâ ininal alıp karttan ödeme yapabilirsin. Herhangi kişisel bilgi istemiyor sadece sitesine Email ile kayıt oluyorsun.