Steam cüzdan kodu nasıl oluyor?

Yazdığınız şey cüzdan kodu değil, rastgele girilmiş geçerliliği olmayan kredi kartı bilgileri.
bilmiyorum anlamadım ki tamamlandı yazıyor altındaki açıklama kısmında bu yazıyor

Size gelen kart bilgileri, büyük ihtimalle hayalet karttır. Siteden kaç liralık kod aldıysanız o kadar liralık Steam'de harcama yapabilirsiniz. Cüzdan koduyla uzaktan yakından alakası yok.
Hocam cüzdan bakiyesi adında bişey aldım 95 tl ye 80 tl lik kod

Size gelen kart bilgileri, büyük ihtimalle hayalet karttır. Siteden kaç liralık kod aldıysanız o kadar liralık Steam'de harcama yapabilirsiniz. Cüzdan koduyla uzaktan yakından alakası yok.
hocam şimdi anladım çok teşekkür ederim sanırım sizin dediğiniz gibi 1 saat içinde bi deneyeyim teşekkür ederim eğer olursa çözüm işaretlerim

@Mr.Watchman Bir sonraki yüklemelerinde böyle gereksiz yöntemlerle uğraşma bence. 95 TL'ye 80 TL almak kadar mantıksız bir şey olamaz. Sonraki yüklemelerini direkt Steam üzerinden yapman senin için daha iyi ve basit olur.

Hocam çok saçma bişey olduğunu biliyorum ama 5 tane kartla denedim ve hepsinde kredi kartı bilgileriniz reddedilmiştir hatası veriyor çözemedim gitti bi tane battlefield alacaktım sadece

Arkadaşlar evet gerçekten kart bilgileriymiş teşekkür ederim herkese.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…