Steam cüzdan kodu nereden alınır?

Lil Wonka

Hectopat
20TL cüzdan kodu alacaktım ama Steam'den en az 40TL yükleniyor ve bazı sitelerde 70TL'ye satılıyor. Çoğu sitedede stok bitmiş. Nereden ucuza alabilirim?

20TL cüzdan kodu alacaktım ama Steam'den en az 40TL yükleniyor ve bazı sitelerde 70TL'ye satılıyor. Çoğu sitedede stok bitmiş. Nereden ucuza alabilirim?

Maalesef en ucuz Perdigital'de vardı fakat stok bitmiş. Bildiğim kadarıyla ucuza 20 TL cüzdan kodu yok.

Stok bulunmuyor.

Bu adamda Google'a 20 TL Steam bakiye yazıp ilk gördüğü siteye girebilir atmadan önce baksaydınız keşke stok var mı yok mu?

Stok var diye görmüştüm olamaz mı?

Bu adamda Google'a 20 TL Steam bakiye yazıp ilk gördüğü siteye girebilir atmadan önce baksaydınız keşke stok var mı yok mu?

Çok komiksiniz beyefendi.

20 TL sitelerde satılıyor ama tam 20 TL olarak değil 20 TL'lik kodu 23,25 TL'ye falan satıyolar almak istersen sitelere bakabilirsin.

20 TL cüzdan kodu yok ki zaten 20 TL'nin degeri mi kaldı at 40 tl iste hesaba ne ugrasiyon.

Steam'da bir eklenti vardı galiba web'de. Cüzdana para ekle kısmından istediğiniz para miktarını yazıp yükleye biliyordunuz galiba ama eklentinin adını unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…