armut95 Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 37 6 Şubat 2022 #1 Merhabalar bende 20 USD'lik Steam cüzdan kodu var. Bunu Brezilya'daki bir arkadaşa göndereceğim. İşe yarar değil mi?
Merhabalar bende 20 USD'lik Steam cüzdan kodu var. Bunu Brezilya'daki bir arkadaşa göndereceğim. İşe yarar değil mi?
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 6 Şubat 2022 #2 396597 dedi: Evet kullanılır. Kura göre bakiyeye yansır. Genişletmek için tıkla... Hocam bilip bilmeden konuşmayın, cüzdan kodları ülkeye özeldir. Artı 0 Eksi
396597 dedi: Evet kullanılır. Kura göre bakiyeye yansır. Genişletmek için tıkla... Hocam bilip bilmeden konuşmayın, cüzdan kodları ülkeye özeldir.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 6 Şubat 2022 #3 Cole McCree dedi: Hocam bilip bilmeden konuşmayın, cüzdan kodları ülkeye özeldir. Genişletmek için tıkla... Bir yerden duymuştum. Dediğiniz gibiyse doğrudur. Artı 0 Eksi
Cole McCree dedi: Hocam bilip bilmeden konuşmayın, cüzdan kodları ülkeye özeldir. Genişletmek için tıkla... Bir yerden duymuştum. Dediğiniz gibiyse doğrudur.
Nasparus Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 armut95 dedi: Merhabalar bende 20 USD'lik Steam cüzdan kodu var. Bunu Brezilya'daki bir arkadaşa göndereceğim. İşe yarar değil mi? Genişletmek için tıkla... Cüzdan kodları ülkeye özeldir, işe yaramaz. Türkiye'de de kullanamazsın. Artı 0 Eksi
armut95 dedi: Merhabalar bende 20 USD'lik Steam cüzdan kodu var. Bunu Brezilya'daki bir arkadaşa göndereceğim. İşe yarar değil mi? Genişletmek için tıkla... Cüzdan kodları ülkeye özeldir, işe yaramaz. Türkiye'de de kullanamazsın.
KS KS armut95 Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 37 6 Şubat 2022 #5 Nasparus dedi: Cüzdan kodları ülkeye özeldir, işe yaramaz. Türkiye'de de kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Cole McCree dedi: Hocam bilip bilmeden konuşmayın, cüzdan kodları ülkeye özeldir. Genişletmek için tıkla... hocam brezilyada kullanılcak Artı 0 Eksi
Nasparus dedi: Cüzdan kodları ülkeye özeldir, işe yaramaz. Türkiye'de de kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Cole McCree dedi: Hocam bilip bilmeden konuşmayın, cüzdan kodları ülkeye özeldir. Genişletmek için tıkla... hocam brezilyada kullanılcak
Nasparus Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #6 armut95 dedi: Hocam Brezilya'da kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Tamam işte kullanamaz. Sende kullanamazsın demek istedim. Artı 0 Eksi
armut95 dedi: Hocam Brezilya'da kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Tamam işte kullanamaz. Sende kullanamazsın demek istedim.
KS KS armut95 Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 37 6 Şubat 2022 #7 Nasparus dedi: Tamam işte kullanamaz. Sende kullanamazsın demek istedim. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirz hocam onun yerine. Artı 0 Eksi
Nasparus dedi: Tamam işte kullanamaz. Sende kullanamazsın demek istedim. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirz hocam onun yerine.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #8 armut95 dedi: Ne yapabilirz hocam onun yerine. Genişletmek için tıkla... Belki bi ihtimal arkadaşınız VPN yükleyip öyle aktifleştirmeye çalışırsa olabilir. Ya da siz onun hesabını alıp kendiniz etkinleştirirsiniz. Artı 0 Eksi
armut95 dedi: Ne yapabilirz hocam onun yerine. Genişletmek için tıkla... Belki bi ihtimal arkadaşınız VPN yükleyip öyle aktifleştirmeye çalışırsa olabilir. Ya da siz onun hesabını alıp kendiniz etkinleştirirsiniz.
Nasparus Decapat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #9 armut95 dedi: Ne yapabilirz hocam onun yerine. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiçbir fikrim yok. Yabancı sitelerde satmaya çalışın. Sıradan Varlık dedi: Belki bir ihtimal arkadaşınız VPN yükleyip öyle aktifleştirmeye çalışırsa olabilir. Ya da siz onun hesabını alıp kendiniz etkinleştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, hesabın o ülkede kurulmuş olması lazım diye biliyorum. VPN ile çözülecek iş değil. Artı 0 Eksi
armut95 dedi: Ne yapabilirz hocam onun yerine. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiçbir fikrim yok. Yabancı sitelerde satmaya çalışın. Sıradan Varlık dedi: Belki bir ihtimal arkadaşınız VPN yükleyip öyle aktifleştirmeye çalışırsa olabilir. Ya da siz onun hesabını alıp kendiniz etkinleştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır, hesabın o ülkede kurulmuş olması lazım diye biliyorum. VPN ile çözülecek iş değil.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #10 Nasparus dedi: Vallahi hiçbir fikrim yok. Yabancı sitelerde satmaya çalışın. Hayır, hesabın o ülkede kurulmuş olması lazım diye biliyorum. VPN ile çözülecek iş değil. Genişletmek için tıkla... Başka konulara baktım bazı insanlar çalıştığını söylüyor. Denemekten zarar gelmez. armut95 dedi: Ne yapabilirz hocam onun yerine. Genişletmek için tıkla... VPN çalışmazsa Steam üzerinden bölge değiştirsin. Artı 0 Eksi
Nasparus dedi: Vallahi hiçbir fikrim yok. Yabancı sitelerde satmaya çalışın. Hayır, hesabın o ülkede kurulmuş olması lazım diye biliyorum. VPN ile çözülecek iş değil. Genişletmek için tıkla... Başka konulara baktım bazı insanlar çalıştığını söylüyor. Denemekten zarar gelmez. armut95 dedi: Ne yapabilirz hocam onun yerine. Genişletmek için tıkla... VPN çalışmazsa Steam üzerinden bölge değiştirsin.