PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 652 Yer İstanbul 4 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar elimde 50 TL Steam cüzdan kodu var. Okullar da yakın zamanda başlayacağı için oyun oynamaya vaktim olmayacak çok fazla o yüzden en azından nakit olsun diye satmak istiyorum. Nasıl hızlı şekilde satabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Arkadaşlar elimde 50 TL Steam cüzdan kodu var. Okullar da yakın zamanda başlayacağı için oyun oynamaya vaktim olmayacak çok fazla o yüzden en azından nakit olsun diye satmak istiyorum. Nasıl hızlı şekilde satabilirim?
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 4 Eylül 2022 #2 Çevrendeki birisine filan ver paranıda geri al ondan basit bence.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 Burada 2. El kısmına konu açıp satabilirsin.
PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 652 Yer İstanbul 4 Eylül 2022 #4 sasi dedi: Çevrendeki birisine filan ver paranıda geri al ondan basit bence. Genişletmek için tıkla... Vallaha çevremde birini bulamadım ya. Umut Nas dedi: Burada 2. El kısmına konu açıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... 180 Mesaj Eksiğim var .
sasi dedi: Çevrendeki birisine filan ver paranıda geri al ondan basit bence. Genişletmek için tıkla... Vallaha çevremde birini bulamadım ya. Umut Nas dedi: Burada 2. El kısmına konu açıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... 180 Mesaj Eksiğim var .
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 4 Eylül 2022 #5 PowerfulMan dedi: Vallaha çevremde birini bulamadım ya. Genişletmek için tıkla... DC de filan yaz sanal arkadaşlarına illa biri çıkar sanırım.
PowerfulMan dedi: Vallaha çevremde birini bulamadım ya. Genişletmek için tıkla... DC de filan yaz sanal arkadaşlarına illa biri çıkar sanırım.