Vprtex Femtopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 63 27 Ocak 2022 #1 Yeni hesap açtım ve hiç para yatırmadım. Leveli 0 kısıtlı bir hesap. Başka sitelerden cüzdan kodu alıp Steam'e girsem kodu kabul eder mi ya da cüzdan kodu parasıyla oyun alabilir miyim?
Yeni hesap açtım ve hiç para yatırmadım. Leveli 0 kısıtlı bir hesap. Başka sitelerden cüzdan kodu alıp Steam'e girsem kodu kabul eder mi ya da cüzdan kodu parasıyla oyun alabilir miyim?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 Evet. Zaten bunun için kodlar var.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Evet Steam'e giriceksin bakiyen oluşucak o bakiyeyle istediğini alabilirsin.
trolosqlfod Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Çözümler 3 27 Ocak 2022 #4 Oyun alabilirsiniz fakat cüzdan kodunun kısıtlamaları kaldıracağından emin değilim, T&C'da eminim bilgi vardır.
Oyun alabilirsiniz fakat cüzdan kodunun kısıtlamaları kaldıracağından emin değilim, T&C'da eminim bilgi vardır.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 trolosqlfod dedi: Oyun alabilirsiniz fakat cüzdan kodunun kısıtlamaları kaldıracağından emin değilim, T&C'da eminim bilgi vardır. Genişletmek için tıkla... Kaldırıyor kısıtlamayı.
trolosqlfod dedi: Oyun alabilirsiniz fakat cüzdan kodunun kısıtlamaları kaldıracağından emin değilim, T&C'da eminim bilgi vardır. Genişletmek için tıkla... Kaldırıyor kısıtlamayı.