ZdLoG Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Steam'de hesabımdan çıkış yaptım ve geri girdiğimde Steam cüzdan param ve oyunlarım hepsi gitmişti.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 6 Ocak 2023 #2 ZdLoG dedi: Steam'de hesabımdan çıkış yaptım ve geri girdiğimde Steam cüzdan param ve oyunlarım hepsi gitmişti. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz pek olası gelmedi ama desteğe ulaşın.
ZdLoG dedi: Steam'de hesabımdan çıkış yaptım ve geri girdiğimde Steam cüzdan param ve oyunlarım hepsi gitmişti. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz pek olası gelmedi ama desteğe ulaşın.
ZdLoG Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Mag1n dedi: Dediğiniz pek olası gelmedi ama desteğe ulaşın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşabilirm?
Mag1n dedi: Dediğiniz pek olası gelmedi ama desteğe ulaşın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşabilirm?
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 6 Ocak 2023 #4 ZdLoG dedi: Nasıl ulaşabilirm? Genişletmek için tıkla... Google'a Steam destek yazın yardım istediğiniz kategoriyi seçin.
ZdLoG dedi: Nasıl ulaşabilirm? Genişletmek için tıkla... Google'a Steam destek yazın yardım istediğiniz kategoriyi seçin.
ZdLoG Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #5 Mag1n dedi: Google'a Steam destek yazın yardım istediğiniz kategoriyi seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok yardımcı oldun.
Mag1n dedi: Google'a Steam destek yazın yardım istediğiniz kategoriyi seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çok yardımcı oldun.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 6 Ocak 2023 #6 ZdLoG dedi: Steam'de hesabımdan çıkış yaptım ve geri girdiğimde Steam cüzdan param ve oyunlarım hepsi gitmişti. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil, başka hesaba giriş yapmışsınızdır.
ZdLoG dedi: Steam'de hesabımdan çıkış yaptım ve geri girdiğimde Steam cüzdan param ve oyunlarım hepsi gitmişti. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil, başka hesaba giriş yapmışsınızdır.
ZdLoG Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #7 Valley dedi: Böyle bir şey mümkün değil, başka hesaba giriş yapmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Sanırım ama eskiden o hesaba giriş yapığımda oynayabiliyodum
Valley dedi: Böyle bir şey mümkün değil, başka hesaba giriş yapmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Sanırım ama eskiden o hesaba giriş yapığımda oynayabiliyodum
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 6 Ocak 2023 #8 ZdLoG dedi: Sanırım ama eskiden o hesaba giriş yapığımda oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımı açık kalmış olabilir. Muhtemelen farklı bir hesaptadır ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.
ZdLoG dedi: Sanırım ama eskiden o hesaba giriş yapığımda oynayabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Aile paylaşımı açık kalmış olabilir. Muhtemelen farklı bir hesaptadır ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 6 Ocak 2023 #9 ZdLoG dedi: Sanırım ama eskiden o hesaba giriş yapığımda oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ana hesabında olan oyunları aile paylaşımı özelliği sayesinde diğer yan hesabında da oynayabiliyorsun. O özellik kapanmış sanırım. Ondan kaynaklı olabilir.
ZdLoG dedi: Sanırım ama eskiden o hesaba giriş yapığımda oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ana hesabında olan oyunları aile paylaşımı özelliği sayesinde diğer yan hesabında da oynayabiliyorsun. O özellik kapanmış sanırım. Ondan kaynaklı olabilir.