Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2017 #11 Gordon Freeman dedi: 3D secure banka kartı veya kredi kartına göre değişmez 3D secure olmadığı için istemez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla konuştum o oyun almış telefona 3D secure kodu geldiğini söyledi.
Gordon Freeman dedi: 3D secure banka kartı veya kredi kartına göre değişmez 3D secure olmadığı için istemez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımla konuştum o oyun almış telefona 3D secure kodu geldiğini söyledi.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 3 Ağustos 2017 #12 Nielle dedi: Arkadaşımla konuştum o oyun almış telefona 3D secure kodu geldiğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Garip diyebilirim şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
Nielle dedi: Arkadaşımla konuştum o oyun almış telefona 3D secure kodu geldiğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Garip diyebilirim şimdiye kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.