Steam cüzdanda olan paraya nereden bakabilirim?

Aykutbrt

Kilopat
Nereden bakabilirim oyun iade etmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun iade parasının hesaba geçmesi bir kaç gün sürüyor. Fakat soruyu tam anlayamadım para miktarı zaten sağ üstte gözüküyor.

Aktaramazsın. Aracı olan siteler var ama çok fazla komisyon kesiyor. CS:GO itemi alıp satman lazım.
İade ederken visacompara diye bir seçenek sunuyor. GTA tekrardan alsam sonra o seçenekle iade etsem desem kardeşim almış ben de önlem alıyorum felan. Kartıma gelir mi para?

Tekrar alıp iade etmeye kalkarsan iadeni kabul etmeyebilirler. İadeyi çok sık kullanırsan ya da aynı oyunu bir kaç defa iade edersen hesabın spama düşüyor.

SUİSTİMAL
İadeler Steam üzerinden ürün alımında risk faktörünü ortadan kaldırmak üzere tasarlanmıştır, oyunları elde etmek için ücretsiz bir yol olarak değil. İade hizmetini kötüye kullandığınızı düşünürsek, bunları size sunmayı durdurabiliriz. İndirimden hemen önce alınmış bir ürünün iade edilerek ardından indirimli fiyatıyla satın alınmasını kötüye kullanma olarak değerlendirmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…