Steam cüzdandan para çekme yöntemleri

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Cüzdandaki parayı karta atamadığımızı biliyorum. Cüzdanda 47 TL var ve parayı karta çekmem gerekiyor.

Cüzdandaki parayı çekmenin bir yolu yok diye biliyorum ben. Varsa da aydınlanmak isterim açıkçası.

Normalde oyun falan hediye ederek oluyor diyenler vardı ama ben pek güvenemedim onlara ve öyle birini de bulamam diye düşünüyorum. Başka bir yol varsa yazarsanız sevinirim.

Bir siteden oyun satılır ilanı vericeksiniz, 40 tllik oyun atıcaksın 30 tl alıcaksın. Ya da imkanı yok.

Site isimi veremiyeceğim kusura bakmayın.

Kalsın o zaman. Epic indirimlerinde red Dead alacaktım da daha sonra Steam'den alırım.
Steamda en düşük 150 oluyor, ben Epic Games üzerinden kuponla birlikte 80 TL’ye aldım bence çekmelisiniz de az para gelir mantıklısı Steam’da kalmalı.

Steamda en düşük 150 oluyor, ben Epic Games üzerinden kuponla birlikte 80 TL’ye aldım bence çekmelisiniz de az para gelir mantıklısı Steam’da kalmalı.
Epic bu indirimde kupon vermedi. Önceki indirimde de %25 indirim gibi pek işe yaramayan bir kupon vermişti. Kuponlar artık eskisi gibi gelmeyecek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…