aykutab10 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Apple kimliğine para ekleyecektim fakat alacağım oyun sebebiyle Steam'e bir şekilde para aktarmam gerekiyordu ama aklıma Apple kimliğinden aktarma geldi. Bu işlemi yapabilirsem nasıl yaparım?
Apple kimliğine para ekleyecektim fakat alacağım oyun sebebiyle Steam'e bir şekilde para aktarmam gerekiyordu ama aklıma Apple kimliğinden aktarma geldi. Bu işlemi yapabilirsem nasıl yaparım?
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #2 Apple pay geçseydi belki hocam. Ama pek sanmıyorum. Belki yöntemleri vardır emin değilim.
aykutab10 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #3 Wopsle dedi: Apple pay geçseydi belki hocam. Ama pek sanmıyorum. Belki yöntemleri vardır emin değilim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Wopsle dedi: Apple pay geçseydi belki hocam. Ama pek sanmıyorum. Belki yöntemleri vardır emin değilim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler