Armaan Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 14 28 Aralık 2022 #1 Steam cüzdanımda 154TL var. Yılbaşına kadar para lazım olduğu için bu parayı çekmek istiyorum. CS:GO itemi alıp satsam 1 hafta gibi bir bekleme süresi oluyor sanırsam. Çekebilmemin hızlı bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2022
Steam cüzdanımda 154TL var. Yılbaşına kadar para lazım olduğu için bu parayı çekmek istiyorum. CS:GO itemi alıp satsam 1 hafta gibi bir bekleme süresi oluyor sanırsam. Çekebilmemin hızlı bir yolu var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 28 Aralık 2022 #2 Gerekli şartları sağlayıp forumun ikinci el kategorisinden indirimli oyun satabilirsin. İkinci El Sadece ikinci el ilanlarınızla ilgili konular açınız. www.technopat.net
Gerekli şartları sağlayıp forumun ikinci el kategorisinden indirimli oyun satabilirsin. İkinci El Sadece ikinci el ilanlarınızla ilgili konular açınız. www.technopat.net
Armaan Kilopat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 14 28 Aralık 2022 #3 333365 dedi: Gerekli şartları sağlayıp forumun ikinci el kategorisinden indirimli oyun satabilirsin. İkinci El Sadece ikinci el ilanlarınızla ilgili konular açınız. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Maalesef 500 mesaj şartını karşılamadığım için yazamıyorum oraya.
333365 dedi: Gerekli şartları sağlayıp forumun ikinci el kategorisinden indirimli oyun satabilirsin. İkinci El Sadece ikinci el ilanlarınızla ilgili konular açınız. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Maalesef 500 mesaj şartını karşılamadığım için yazamıyorum oraya.