Steam daha hızlı indirme nasıl yapılır?

@KüçükŞehzade

O zaman kisaca detay vermeye calisayim.

Wi-Fi hızı .jpg

Yukaridaki hiz telefona 5 GHz üzerinden gelen maksimum hiz. Kullandigim tarife bu kadarina müsaade etmiyor cünkü 500 Mbps tarife kullaniyorum. Belirtilen hizi alabilmeniz icin modemin/cihazin, ethernet kartinin, kablonun ve altyapinizin bunu desteklemesi gerekir.

Örnek olarak ethernet kartiniz 1 Gbps destekliyor fakat kullandiginiz kablo en fazla 100 Mbps veriyor. Ya da modemden alabileceginiz maksimum hiz 500 Mbps ise ethernet kartinin 1 Gbps desteklemesi bir sey ifade etmez. Modem yine size en fazla destekledigi hizi verecektir.

Yani orada belirtilen hizi alabilmeniz cesitli faktörlere bagli. Indirme hiziniz hiz testinde aldiginiz sonuc icin gayet normal.

Son düzenleme:
Hala cevap alınamadı çok acayip. İyi sosyaller.

İsim vardi hocam kusura bakmayin. ve kullandigim paket belirtilmedi bize musteri hizmetlerini aradim herhangi bir cevap alamadim

@KüçükŞehzade

O zaman kisaca detay vermeye calisayim.

Eki Görüntüle 1559018

Yukaridaki hiz telefona 5 GHz üzerinden gelen maksimum hiz. Kullandigim tarife bu kadarina müsaade etmiyor cünkü 500 Mbps tarife kullanıyorum. Belirtilen hizi alabilmeniz icin modemin/cihazin, Ethernet kartinin, kablonun ve altyapinizin bunu desteklemesi gerekir.

Örnek olarak Ethernet kartiniz 1 Gbps destekliyor fakat kullandiginiz kablo en fazla 100 Mbps veriyor. Ya da modemden alabileceginiz maksimum hiz 500 Mbps ise Ethernet kartinin 1 Gbps desteklemesi bir şey ifade etmez. Modem yine size en fazla destekledigi hizi verecektir.

Yani orada belirtilen hizi alabilmeniz cesitli faktörlere bagli. Indirme hiziniz hiz testinde aldiginiz sonuç icin gayet normal.

Anladim hocam teşekkürler musait oldugum zaman tekrar musteri hizmetlerini arayip konusacagim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı